Atsakymai

  1. 2

    as pradejau vartoti dar budama nescia moller zuvu taukus o poto ir savo 8men kudikiui pradejau juos duot.pirkti bet kurioj vaistinej. nesu girdejus apie specialius zindyvei skirtus

    ritalija

  2. 1

    Žindyvei mumomega apie 15 eur. arba eskimo3 pure apie 22 eur. www.pasaulisdelne.lt parduotuvėje pigiausiai

    Gertes147

  3. 1

    As irgi nemaciau specialiai zindyvems.Perku ir sau ir vaikeliui mollers skystus.Arba paprastus, arba citrinos skonio.Ir manau irgi, kad geriau skystas variantas, nes kapsuleje jau kazkiek chemijos bus. Nebent jus negalite praryti tu tauku, kaip kaikurie.

    liutukas

  4. 1

    kainų yra įvairių, nes skiriasi kiekis ir firma. Kadangi gydytoja rekomendavo visą nėštumą vartoti žuvų taukus, tai apvažiavau visas vaistines, norėjau rasti pigiausią ir geriausią variantą. Tad pigiausiai radau Norfos vaistinėje, akcijos laikotarpiu Omega -3 super 1000 , 60 kapsulių 27 litai. O šiaip žiūrint kokios firmos nori, kokios konsistencijos ir kiek gali išleisti....gi pasiūla didelė.

    ilgesys

  5. 1

    kaip tik paskutiniame tavo klausime apie juos kalbejau, nemačiau, kad klausi apie juos :D aš vartoju skystus žuvų taukus moller, tai kaina apie 22 lt. kapsulemis brangiau, bet , manau, skysti yra geriau greičiau pasisavinami ir mažiau dirgina skrandį, yra pigesni. tik vartoti juos reikia greičiau, laikyti šaldytuve ir pan. specialiai žindyvei žuvų taukų nesu mačius. šie žuvtaukiai tinka ir kūdikiams nuo mažiausio amžiaus.

    Rugsėja

  6. 1

    Pirkau vaikui,bet tinka ir nescioms ir maitinancioms.Mokejau 19lt gintarinej vaistinej su mazylio kortele.Vadinasi jie Lysi

    ruta26