Atsakymai

  1. 2

    mano mama siuna ir kaip graziai padaro... ne taip paprastai bet kaldros uzvalakalus padaro ivairiu aplikaciju, skirtingas spalvas suderina ir pasakiskai atrodo. medziagas ji perka tiesiog devetu rubu parduotuvej vienoj, labai pigiai gaunasi tai ideda tik ranku darbo.

    arcita

  2. 1

    Gaunasi nepigiai, ziurint dar kokio dydzio antklode, pasgalves ir t.t. Galima geros kokybes su akcijom pigiau nusipirkt. Bet zinoma savo ranku darbas pats mieliausias:) O vaikiska tikrai pigiau, siuvau maziukui apie 20 lt. kainavo. O sau visgi planuoju siut, nusiziurejau labai grazios medziagytes, paskaiciavau apytikriai 80 lt iseis( mano dvigule antklode).

    renaciuks

  3. 1
  4. 1

    as kaledom siuvau patalynes komplekta, dvigulei lovai. Audini pirkau geresnes kokybes, tai jis kainavo 70 lt + mano darbas. O sunui siuvau patalyne lovytei tai kainavo 20 lt

    Sarunas

  5. 1

    as pasisiuvau tik paklode.vyro tevai padovanojo siuvimo masina nesiojama nedidele tokia,tai pasisiuvau paklode, nes jau buvo pagalvem ir antklodei uzvalkalai,tai is tokios pat ir paklode pasiuvau.labai greit:) o siaip tai turiu tokiu minciu, kad nusipirkt medziagos ir siutis patalynes paciai ir maziuikui patalyne pasiut nusipirkus grazios medziagos:)

    mylime

  6. 1

    man uosviene siuva is savo medziagu :)

    lover19