• 6ats.

    Kraujo kresuliai po gimdymo

    Sveikos, neramina vienas dalykas. Gimdziau pries 2 savaites, viskas praejo sklandziai, tik kazkodel po gimdymo del gimdos kraujavimo su narkoze lindo man ten tvarkyt viska. Normaliai nieko nepaaiskino kas ten buvo. Pries israsant namo skyre antibiotikus gert, nes gali but uzdegimas gimdoj(padidejes leukocitu kiekis kraujyje), isgeriau paskirta serija per 4 dienas. O dabar pasidare neramu, nes jau antra diena is gimdos iskrito kresuliu, nors gimda susitraukus normaliai, jau valosi sviesiu krauju-gleivem. Tad nesuprantu ar cia normalu, ar taip valosi gimda ar reiketu sunerimt ir kreiptis i gine?

    MysticaProblemos po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man irgi apie trečią sav. pasirodė nemaži krešuliai, kraujas, nors prieš tai jau buvo šviesios išskyros. Jau ruošiausi pas gyd., bet iškraujavau placentos gabalėlį ir viskas pasibaigė.

    marcipana

  2. 2

    man tai irgi taip buwo kad jau lyg ir normaliai viskas, bet po to iskrito didelis kresulys, manau viskas normalu

    Pingvin

  3. 2

    manau, bet kokiu atveju geriau pasikonsultuoti su gine....dėl šventos ramybės, kaip sakoma :):):)

    ilgesys

  4. 2

    normalu, gimda turi issivalyt. buna kad kraujuoja nuolat o gali buti kad per kelis stiprius kraujopludzius su kresuliais. jei neramu galite kreiptis i ginekologe.

    arcita

  5. 1

    verciau vyk pas gydytojus. man tai kraujai pasipyle po savaites. verciau nelauk kad nebutu velu

    padraika

  6. 1

    Jei kuris laikas buvo apstojes kraujimas bent pusdieni ar diena,tai visiskai normalu kad susidare kresuliai,aisku jei ju gausiai nera ir jie normalios rausvos spalvos ,ne tamsios

    ruta26