• 1ats.

    Kurios kūdikiui atlikote odos lopo testą pleistrais ant nugaros, lėtinėms organizmo alerginėms reakcijoms maisto alergenams nustatyti: kokio amžiaus buvo kūdikis? Kiek pleistro talpyklėlių produktais leido pildyti patiems? Kokiais produktais pildėte? Ar nejautė kūdikis tas dienas diskomforto dėl pleistrų? Kokie buvo galutiniai rezultatai?

    Eisim daryti šį tyrimą ne už ilgo, leido užpildyt vieną pleistrą (10 talpyklėlių), kitą užpildo gydytojai savo grūdų košelėmis. Kuo pildėte? Kaip kūdikis su jais jautėsi? Kokie buvo rezultatai dienų bėgyje, ir baigus testą? Ar prieš šį tyrimą buvote atlikę greito tipo alerginių reakcijų tyrimą iš kraujo (IgE) ar odos lopo mėginių dūriais? Jei taip, kaip stipriai skyrėsi rezultatai?

    AnonimasAlergijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    Darem 7 men. kudikiui pleistro ant nugaros tyrima. Gydytojas pats surase alergenus ir uzklijavo. Bunant su siuo pleistruku ant nugarytes jokiu elegesio pokyciu nepatebejau. O maisto alergenai : kiausinio trynys,kiausinio baltymas, ryziai, grikiai, mieziai, avizos, rugiai, kukuruzai, bulve ir morka. Is ju nealergiskas tik avizoms ir kukuruzams. Kadangi kraujo tyrimas parode, kad avizos irgi alergizuoja. Lieka tik kukuruzu kruopos, kurias spauna. Misiniu irigi negeria. Nera kuo maitinti, lieka mano pienukas :(

    Anonimas