• 11ats.

    Mamytes, ar naudojate daiktams laikyti vakuuminius maisus?Pvz. tuos kurie maximose parduodami, ar geras dalykas?

    Idomu del tos kokybes, ar jie verti demesio, kurie prekybos centruose parduodami. Galvoju kaip cia vietos daugiau organizuoti, su tom patalynem visom ir vaikiskais rubeliais:)Gal kas patars is savo praktikos.

    liutukasNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pirkau ermitaze, tuos kur brangesni, tai man patiko :)

    cooliuke

  2. 3

    naodojam, nieko gero, po kurio laiko issipucia, negermetiniai

    lolita24

  3. 2

    As turiu tokius keturis maisus, esu labai jais patenkinta. Visuose juose laikau vaikiskus drabuzelius. Daug telpa ir issiurbus ora uzima labai mazai vietos

    ginnta

  4. 2

    as naudoju laikau ir kaldras ir drabuzius.Geras dalykas.

    sandi

  5. 2

    Dar nebandziau, nes bijau poto to "pridvesusio" kvapo, kazkaip nezinau, nes parduotuvej kokybe tikrai tu maisu nestebuklinga, bet cia mano nuomone :)

    AgnesDarija

  6. 2

    nenaudojau. net nebandzius, kazkaip nezinau ka as i juos deciau. rubai pas mane sukabinti ant pakabu spintose visi.. bet gal ir geras dalykas kai vietos namuose mazai.

    dellta

  7. 2

    nenaudoju, nes plastikiniuose maišuose pavyzdziui rūbai tai ilgam nemanau, kad "sveika" laikyti. nebent kokiems ypac vieta uzimantiems kailiniams, patalynei laikyti. rūbus laikau medžiaginiuose maišuose jeigu reikia.

    Rugsėja

  8. 1

    buvau nusipirkus dvieju euru parduotuvej. Puikiai susitrauke, bet... po keliu dienu jie issileido ir jokios funkcijos neatliko. Matyt tai, kad pirkau pigius padare savo.

    1dziuls

  9. 1

    Pagal atsiliepimus vakuminiu maisu sprendziu, kad tai reikalingas dalykas. Pati ju neturiu.

    Imbiere

  10. 1

    as turiu kelis maisus, ten laikau vienam vaiko isaugtus rubus, o kitam - dar perdidelius. Man jie labai patinka, vietos uzmima mazai, o jei butu rubai ne juose, tai butu kokie 6 dideli maximos maisai.. ebja, pirkau juos ne maximoj, tai del maximiniu kokybe negaliu garantuoti.

    Adri