Atsakymai

  1. 3

    visuomet kai bunu graziai apsirengusi ir kunas gaiviai kvepia,o dazniausiai vyras sako esi pati graziausia kai iseini is duso:)

    gabija1

  2. 3

    kaip kada , nes buna dienu kai atrodau sau negraži, buna kad labai graži. na visada prideda grožio makiažas. be to esu neščia ir del to jaučiuosi graži. man patinka mano kojos, akys , bet norečiau buti žemesne

    IlonaP

  3. 3

    taip jauciuosi sau grazi, o ypac kai atejo pavasaris sioks toks :)

    CARIBIO

  4. 2

    NA yra dienų,ka nėra nuotaikos,tai aišku viskas erzina,kur jau busi sau graži. Manau nuo nuotaikos,oro ar gerai suplanuotos dienos turinio busi sau ne tik graži,bet ir laiminga:))

    Deimax

  5. 2

    siuo momentu tikrai ne, nes laukiuosi ir jauciuosi labai ispampusi :D

    Lulu

  6. 2

    Pasakysiu taip,visos mes esame grazios.Vienos is vidaus,kitos is isores.Niekada neskyrstau zmogaus pagal grozi,bet daznai jauciu kaip kitos merginos,drauges yra pranasesnes uz mane,kartais pati sau priestarauju,viena karta as grazi,kita jau sau taip nepatinku,kad atsisedu ir verkiu.Daug teke yra isgirsti,kad saves as nevertinu,nes tikrai savimi esu nepatenkinta.Savo draugem pavydziu baltu pavydu,kad jos tokios nerealios atrodo mano akimis be trukumu,bet visa laika girdziu is ju,kaip joms negerai tas ir anas,nors is sono net nepasakysi.Jeigu atsakant i klausima,taip as jauciuosi savimi nepatenkinta ir prislegta,kad nemoku pati saves pasikeisti ir bandyti kazkokiu naujoviu,kad buciau sau grazi.Vyras giria ir sako esu pati graziausia,bet daznai jam atsakau,tau taip,o sau ne.As jauciuosi kompleksuota.

    Mamytukass

  7. 2

    siuo metu tikrai ne. kankina pms o tuo metu man absoliuciai niekas nebuna grazu ir gerai :D

    arcita

  8. 2

    Ne,nesu sau graži...bet džiaugiuosi,kad vyrui esu graži:))Esu labai savikritiška,prisikabinti galiu prie bele ko,tai lūpos per plonos,tai žandai per dideli,nosis per ilga...Na,žodžiu,tokia jau aš esu:)

    vitalijus

  9. 2

    Jei patikau savo vyrui,tai ir jaučiuos graži, jis pas mane tikrai gera skonį turi .

    Anonimas

  10. 2

    Ne,esu savikritiska,tai jauciuosi negrazi ir esu negrazi.

    marinaaa