• 21ats.

    2 dienas veluoja menesines

    Sveikos. nezinau ka daryti, jau 2 dienas veluoja menesines. Ciklas pas mane 26-28 dienos. Siandien jau 30. Ir nieko neskauda, dar testa pasidariau neigiamas, niekada nebuvo kad veluotu. Bijojau kad pastojau, nes gimdziau pries 11 menesiu, bet testas nieko nerodo. Gyvenu UK, pas daktarus negaliu nueit, nepriima.

    KacenkaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gal pastaruoju metu stresuoji esi nervuota? del siu priezasciu taipat menesines veluoja, man budavo kad netgi po 2 sav nesirgdavau ir viskas tik del streso :)

    Gerdute

  2. 1

    Nueini i registratura ir pasakai,jog itari,kad laukies paims kraujo ir padarys tyrimus nestumui nustatyt,bet as taip elgiaus,kai itariau,jog laukiuos ir prieme kita diena ryte kraujo tyrimui atlikti.

    Bosiene

  3. 1

    Palauk pora dieneliu ir pakartok testa
    Galbut kokiu dietu laikais , gali ir del to issiderinti ciklas , stresas ir t.t.

    Mazute

  4. 1

    2 dienas veluojancios menesines nepyk,bet nemanau,kad cia toks rimtas dalykas del kurio reiktu sunerimti ir lekti pas daktarus.jei nesusirgsi pasidaryk nt po keliu dienu.

    Fantazija

  5. 1

    luktelk pora dienų ir kartok testą

    Rugsėja

  6. 1

    pasidaryk nestumo testa,man menesines velavo net pusantro menesio o pasidarius testa ir suzinojau kad esu nescia

    Anonimas

  7. 1

    gali būti kad vasario mėnuo buvo trumpesnis(29d. o ne 30,31) ir ciklas truputį pasivėlino, tuo pačiu ir mms. Jei reguliarios mms buvo, testukas neigiamas tai kogero taip ir bus.Palaukite kelias dienas ir jei jau tada nepasirodys, pakartokite testuka.

    Pearl

  8. 1

    tokia temperatura rodo uzdegima, nusipirk zvakuciu, turetu praeiti.jei dar kils be antibiotiku neapieisi:)))greiciausiai

    raima

  9. 1

    nestuma testas parode savaite pries numatomas menesines, neryskiai, bet gan suprantamai. Kai menesines veluoja, juo labiau turi parodyti. Gal pamegink pakartoti po savaites, jug ne visoms vienodai

    shima

  10. 1

    gal streso turejai,ar dietos laikeisi?

    sandi