Atsakymai

  1. 3

    tai maitini tik mišinukais ar ir mamos pienu ir mišinukais? jei tik mišinukais, tai grįšk prie to paties mišinio dėl kurio neputė vaikui pilvo, o aš kadangi maitinu savo pienu, ir mitybą prisižiūrėjau , per tuos kelis mėnesius man net 20kg nutirpo, nes daug ko negalėjom valgyt, o su pilvuku pravargom 2 mėnesiukus, vakarais ant rankų pranešiojau visą tą laiką, klykdavo vaikas taip kad net namas skelsdavosi, duodavau pankolio arbatėlę, espumizano, nuks vomica homakord- čia lašiukai nuo pilvo pūtimo, ir nešiodavau šiltai prie savęs priglaudusi, buvo košmaras, bet išvargom, kantrybės ir tau mamyte:)))))

    pupa34

  2. 3

    Tai jeigu jau pakeitėt mišinuką, gal pabandyk ir savo mitybą sutvarkyti. Ar tik ne tai ir bus kalčiausia? Aš pirmas dienas savo dukrytei labai dažnai duodavau espumizano, mums padėdavo. Kitoms - padeda kiti vaistukai. Per paiekšą gali surasti diskusijas. Dažniau tegul pagul ant pilvuko, padaryk pilvuko masažiuką ir pan.

    elegancija

  3. 2

    O gal tai diegliukai? Na, o jei tikrai pucia pilvuka, kadangi maitini ir savo pienu, siulyciau atsisakyti misiniuko (nors as nezinau priezasciu del ko dar vartojat misiniuka, todel tai tik mano draugiskos rekomendacijos :)), nereiks tada jo taikyti, nes daug kas vargsta kol atranda tinkama. O paciai reiktu maziau vartoti pieno produktu, sulciu, vynuogiu, egzotiniu darzoviu. Geriau visko po truputi. Jei nepadeda mityba, galima ir vaistukus vartoti, deti siltus kompresiukus vaikui ant pilvuko, ji pamasazuoti.

    Ausra

  4. 1

    guldyk diena istrizai,kad virsutine dalis butu auksciau,tada vaikas leis dujas per uzpakali ir viskas atsitaisys...

    daina

  5. 1

    na jei pucia tai duok espumizan bet jei vaikas perdzia tai dziaukis,tai yra gerai nes vadina pilvuko neskauda vaikuciui

    ervijota

  6. 1

    mum irgi pute mums padejo pankoliu arbata ir espumizanas :) sekmes :)

    pukelis2009

  7. 1

    espumizanas kudikiams yra tai po pasiuka i pienuka mums tai padedavo

    mamukas2

  8. 1

    su pirmu suneliu labai vargom,be laseliu neapseidavom.o su antruoju kai pradejo pusti pilvuka,nusipirkau DR.BRAUNO buteliukus ir lasiuku visai net nereikejo.

    ingritka