• 6ats.

    Nervinių šaknelių uždegimas, skausmas kairės mentės viršuje

    Sveiko mamos, gal kuriai teko gydytis mentės uždegimą, ar strėnas maitinant vaiką MP. Atrodo geriu ir vitaminus, bet dirbu labai protiškai įtemptą darbą, gal nuovargis, stresas ir neatlaiko organizmas. Vaistų jokių negalima gert, o kartais atrodo širdis sustos, ar supalerižuos. Tepu tepalu kolkas, susileidau neurorubino ampule ten B grupes papildas. KAip pastriprint organizmą, kad taip nereguotų į strsą patarkit gal kokių arbatų ar ktokių būdų?

    rasarockinaProblemos po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    neurorubino vienos ampoles tikrai negana. jei nenori leistis, pagerk. siaip man uzeina kai itemptesnes dienos, ar didelis stresas, kad atrodo stipriai suduria kaires menties puseje is virsaus i sirdies plota (tas pats sakneliu uzdegimas vadinamas) - ir tai kartojasi nemazai metu, nuo papildu geriamu vitaminu nepagerejo niekas, tiesa, rimtu vaistu nevartojau, nes nemaciau reikalo, nes sie pojuciai nebuvo nuolatiniai be pertrauku, o mano seimos gydytoja sake i sitoki simptoma nekreipti demesio jei jis nedaznas ir nenuolatinis (skausmas durimas).

    Anonimas

  2. 2

    kodel sakot negalima gerti vaistu. jei reikia tai galima tik su gydytojo nurodymu ir prieziura. juk mamos po gimdymo su komplikacijom antibiotikus vartoja ir nieko. gydytojas atsizvelgdamas i tai kad maitinate kudiki paskirs tinkamus vaistus. esu turejus sita "malonuma" kai net kvepuot skauda. kentejau 3 savaites ir galiausiai vaistu pagalba pasveikus keikiau save kam tiek kentejau.

    arcita

  3. 1

    raminančias arbatas atpalaiduojančias gerkite. pavyzdžiui, ramunėlius, nakčiai valerijono lašų išgerkite, aišku, jei tai nekenks MP. Na jūs su kiaušais, jei maitinate dar, kai toks stresas jjus sujamęs.

    Rugsėja

  4. 1

    Tai va kad seimos gydytoja neleido nieko nes sako viskas per piena persiduoda.

    rasarockina

  5. 0

    o jus tikra, kad nerviniu sakneliu uzdegimas?nenoriu gasdint, bet gal reiktu sirdies kadiograma pasidaryt ypac tuo momentu kai skauda.o jei tai nerviniu sakneliu uzdegimas istikruju, tai diklofenakai,elektros terapija, manksta, mikroelementai, komparo spiritas, vengti skersveju

    raima