• 10ats.

    Ar yra jusu gyvenime sventes,tradiciskai populiarios visuomeneje,kurios isties,jums asmeniskai,nera reiksmingos? Ar yra teke svesti kokias sventes tik del artimuju poziurio,tradiciju,nes "tiesiog taip reikia"?

    geguziukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pasakysiu tik tiek, kad gaila, jog įvairios šventės švenčiamos vis atsainiau šeimose. visiem jos tokios atsibodusios, visi tokie sotūs ir nuobodūs. norėčiau pakeisti požiūrius tiek savo giminėj, tiek visos lietuvos (greičiau daugumos, nes gal dar yra "sveikų" šeimų), jog šventes reikia švęsti, ir ne prie gausaus mišrainių stalo, o būryje, ratelyje žmonių, pagerbiant viską, kas palaiko mūsų gyvenimus..

    Rugsėja

  2. 2

    na ten tos vasario 16, kovo 11. man tai nera kažkokios ipatingos dienos .
    helovyno nešvenčiam , užgaveniu irgi niekaip nepaminim .

    IlonaP

  3. 1
  4. 1

    man apskritai švenčių nereikia, nes jos man asocijuojasi su maisto ruošimu, tvarkymųsi ir t.t... Asocijuojasi su padidintais darbais..

    Jorkaile

  5. 1

    Yra-valentino diena,helovynas

    ruta26

  6. 1

    Jonines- man jokia svente. Tenka svesti ja, kai kompanijoje Jonas buna. Zolines- einu tik del mamos zolyciu sventint i baznycia.

    Imbiere

  7. 1

    lengviau pasakyt ka svenciam: velykas ir kaledas. ir tai is dalies del to, kad "taip priklauso", kad tos sventes dabar labai "sukomercintos" , aisku, sau gali pasidaryt sventes tokias kokiu noretum, bet yra vyresni artimieji, kurie nesupranta, kad kaledos ar velykos ne maziau prasmingos, jei ant stalo nesipuikuoja milijonas patiekalu ir pan..

    Anonimas

  8. 1

    tai jo katalikiskos sventes tokiso tieisog taip reikai taip iprasta, nelabai jos man reiksmingos tiesiog iprotis

    vejune

  9. 1
  10. 1

    Mes svenciam tik kaledas, kucias, naujus metus, na dar velykas. O visu valstybes svenciu, helouvynu ar uzgaveniu niekaip nepaminim, man vienodai.

    kvapni_feja