• 23ats.

    kada jus savo vaikucius pratinote gerti is puodelio su snapeliu..mes turim nupirke toki puodeli kuris yra nuo 4 men.o mums jau 6,5.bet vis dar nezino ka su tuo puodeliu veikti:)..tai kasosi dantenas kandziodamas..:)..kiek jums laiko uztruko kol ismokote gerti is jo?

    saulyte6VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    maniskis iki siol geria MP, todel buteliuka yra gaves vos kelis kartus, todel ji visiskai ignoruoja ir negeria is jo nei pienuko, nei arbatu, nei vandens,todel ir puodelis su snapeliu jam kaip zaisliukas, tuo tarpu jei duodu atsigert normaliai is puodelio ar butelio, geria noriai..bandyk duot be jokiu snapeliu, vaikai moka gert is normaliu puoduku,is pradziu teks pazaist, bet jie tikrai protingi ir greitai ismoksta..as saviskiui gal kokiu 6men vis po truputuka retkarciais duodavau..

    safariE

  2. 3

    mes nupirkom kai buwo kokiu 8menesiu,irgi toki kur tipo nuo 4men tinka :) is pradziu irgi varte varte , zaide , kramsnojo, bet as tai taip dariau, jau kai daviau ta puoduka su snapeliu (pas mus buwo minkstas snapelis ir kur kai apverti tai neissipila ) tai jau nebedawiau buteliuko. Ir tada greit suprato kad tas daiktas skirtas gerimui, plius aiksu kai valgydawo maista tai duodawau gerti tik is to puoduko, zodziu kai ivedziau puoduka su snapeliu tai soske uzkisau giliai i spintele ir neistraukiau :) pasimucino pora dienu ir kuo puikiausiai jau gere is puoduko

    Pingvin

  3. 2

    Jei lėliuka iki tol maitinote krūtimi,tai visiškai normalu kad ir nenori su kitokiu būdu susipažinti :)
    Visiškai normalu jei ir meruku nenorės gert taip kaip jam nepatogu.
    Tai jau mūsų mamyčių išmislas,vis norime kad vaikai taptų kuo greičiau didesni ,ir skubame įvykiams už akių.
    neskubikinkit,ateis laikas kai susidomės pats(i),ir išmoks.
    Juk dar toks mažuliukas(ė).
    Ir man tikriausiai vaikelio vietoje kietas puodelis dar nepatiktų.

    Anonimas

  4. 2

    Daviau nuo 6 men, bet ismoko gal tik nuo kokiu 8.. jam geriau sekesi gerti is paprasto puodelio man prilaikant, negu is gertuveles :)

    Smillgele

  5. 2

    lyg 6 men daviau,nesuprato ka daryt irgi kramte,o po kokio men jau ismoko gerti..kai nori gerti gere kai nenori tai kramto ta gumini snapeli:)

    indraya

  6. 2

    Nuo šiandien ir mes pradėsim mokytis gerti iš puodelio su snapeliu. Įdomu, kaip seksis. Bent buteliuką tai kramto ir kartais užmiršta nuryti tai užspringsta :( Kažin ar su tuo snapeliu nebus tas pats?

    Rugsėja

  7. 2

    mums 6,2men ir tas pats, negerti,o pagriauzti labiau megsta,bando ir pagert kai kada,bet springsta.

    Juljana

  8. 2

    mums 1.4 metai, bet dar nemoka iš jo gerti, įsikandęs tik kandžioja tą snapelį, tai tenka vėl soskį paduoti, nes taip ir liktų negėręs :)

    iinnggaa

  9. 2

    Mums jau 1.3m.bet dar nelabai kaip sekasi gerti is tokio puodelio,tai nelabai ir siulau.

    marinaaa

  10. 2

    Nupirkom kai buvo 8men, bet ilgai jis nesuprato kam tas snapelis skirtas :). Pradejo normaliai gerti is jo gal tik kokiu 9,5 men.

    Kikymara