• 12ats.

    Gal kurios leliukui buvo paskyre manksteles? Kiek laiko lankete ir ar padejo?

    cia kalbu apie gyd.paskirtus masazus ir manksteles kudikiams del silpno raumenu tonuso ir pan. bedeliu. kiek laiko mazdaug lankete si "spotrto kluba"? :)

    arcitaMasažas ir mankštaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    lankemes apie pora savaiteliu.

    gabija1

  2. 3

    pirma karta 5 nemokamas manksteles skyre, kai itare, kad klubiukai nevienodai issivyste, nors paskui ortopedas apziurejo ir pasake, kad viskas gerai, bet vistiek palankem manksteles :) o antra karta pati prasiau, nes 7.5 men nebande nei sliauzti, nei vartytis, nei ropoti. tada lankem 10 kartu, kad kazkoki akivaizdu efekta dave nepasakyciau, bent jau kaip kitoms buna, kad iskart pradejus masazuot, vaikutis pradeda viska daryt ko nedare. Maniskis pabaigus masazu kursa tik dar po 3 savaiciu pradejo sliauzti, ropoti, atsistojo isikibes ir t.t, viska per viena savaite padare, nemanau, kad del masazu, turbut atejo jo laikas ir sumaste, kad gana sedeti, laikas judeti :D

    Smillgele

  3. 2

    pas mus buvo per didelis tonusas. Įsitempęs vis būdavo. tai mes kelis mėnesius lankėmės pas kinezeterapeutę

    Jorkaile

  4. 2

    Mano draugės dukrytei buvo paskirtos mankštelės. Tikrai padėjo. Todėl svarbu ir pačioms mamoms netingėti savo mažylius ir bent minimaliai kasdieną pamankštinti

    Pabuciuok

  5. 2

    mums buvo mazas raumenu tonusas tai masazai vyko 10 kartu po masazu kurso ejome i manksteles 5 kartus. poveikis pasijuto po 5 masazu. po viso kurso mes jau nesiskyrem nuo kitu "vadoveliniu" vaiku (taip vadinu kai gydytojos lygina turi buti taip o ne taip...., o as manau kad kiekvienas vaikas kitoks ir negali buti visi vadoveliniai.)

    inesad

  6. 2

    ai pamirsau pamineti kad ir mums 4 menesiu neurologe pasake kad buts atsilikusi raida...ir liepe eiti i masazus ,mankastas..niekur nevedziau kadangi pati mokiausi kineziterapijos,tai padirbdavau su savo vaikuciu..o kai atejo laikas pradejo wiska daryti (tai yr apie 5 menesi) ...ir net per daug greitai ta jo raida eina i prieki..ot tau ir daktarai:(

    saulyte6

  7. 2

    mano dukryte lanke manksteles,pirma karta del padidinto raumenuku tonuso 2sav.(10 kartu) o antra karta masazai + manksteles 5 kartai,labai padejo,ypac pirmosios manksteles,pradejo galvyte geriau kelt,ant pilvo atsigulusi,patarimu kinezetarapeute geru dave.

    grirute

  8. 1

    neskyre, reikejo prasyti, bet tik pamokino kaip daryri ir viskas, veliau dariau namuose, bet vaikas labai nesileido

    vinipukas

  9. 1

    buvo berods 16 kursu, bet neislankeme, nes mazoji nesileisdavo leiciama,klykdavo,o ar padejo net nezinau, nes ir taip paskui viska pradejo daryt..

    bantukas

  10. 1

    Mes lankeme savaite,o paskui dareme jas namie,tai buvo didele paspirtis greit ir daug visko ismokti vaikuciui ir geras budas su juo uzsiimti,jei jam tai patinka:)

    Bosiene