• 18ats.

    Kurie rajonai VILNIAUS mieste yra ne kokių atsiliepimų, kuriuose patartumėte gyventi? Kodėl nepatartumėte kažkuriame rajone gyventi ar negyventi?

    Žinau tik apie Kauną, kad pvz Vilijampolė, Žemieji Šančiai yra ne kokių atsiliepimų, O Kalniečiai, Žaliakalnis, Šilainiai labiau teigiami atsiliepimai... Dabar mus domina Vilniaus miestas... Kuriame rajone geriau ieškoti buto apsigyventi ir kurį geriau aplenkti, kodėl? Ačiū pasisakiusioms, man visos nuomonės svarbios!

    lydekaiteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    As tik uz Lazdynu mikrorajona. Ten ramu, aplink vien auksti pusynai. Geras susisiekimas i bet kuria Vilniaus puse. Nemazai parduotuviu. Salia GP Universitetine ligonine, netoli vaiku darzelis, kelios vidurines mokyklos, kelios gimnazijos..
    Jei rinktis senesni nama, tai rinkciausi Architektu g., jei naujos statybos nama, tuomet Jonazoliu g.,(ten kaip tik nauja gyvenviete kuriasi) arba Siltnamiu g. (jei nepainioju gatves, tai ten jau yra irengtas grazus, modernus naujos statybos gyvenamuju namu kvartalas).
    Nenoreciau gyventi Zemuose Paneriuose, Naujininkuose, netoli oro uosto.. Det to, kad kaip ir visiems- butu baugu kadien prasilenkineti su narkomanais, pijokais ar siaip neaiskaus plauko zmonemis..

    Imbiere

  2. 6

    Nepatarciau naujininku,kirtimu,man ten narkomanu daug.Rekomenduociau fabioniskes,pasilaicius,seskine.O beto koks rajonas geresnis atsispindi nekilnojamo turto rinkose,brangesni butai.:)

    grirute

  3. 6

    Na jei tektu kazkur kitur kraustytis, niekada nesirinkciau antakalnio, savanoriu pr nes ten pilna vagiu, narkomanu, daznai zmoniu apiplesinejimai vyksta ir pan. Man patinka pasilaiciai, fabijoniskes, na dar lazdynai, perkunkiemis, tik cia tikrai truksta zalumos.

    kvapni_feja

  4. 6

    Kiekvienas Vilniaus rajonas yra savaip geras ir savaip blogas. Esu gyvenusi Zirmunuose, Lazdynuose, Antakalnyje, Naujoje Vilnioje, Perkunkiemyje. Vienur toli centras, kitur truksta zalumos ar prastas susisiekimas. Zinoma, dar reikia atsizvelgti ir i pinigines stori, nes yra labiau prestiziniai rajonai, kaip Zverynas, Antakalnis, Senamiestis, kuriuose nuomotis buta yra be galo brangu...

    Isnykstanti

  5. 5

    tik apie naujamiestį ne kokius atsiliepimus girdėjau

    Jorkaile

  6. 5

    O i Norvegija nebesikraustot?
    Gyvenau Karoliniskese, Justiniskese, Sauleteky, Zirmunuose, Seskinej, Savanoriu pr., Antakalnyje, Liepkalnyje, Skaidiskese. Labiausiai patiko Seskine, Antakalnis, Zirmunai. o patarciau ieskotis nauju statybos namu kvartaluose-nemanau, kad tokiuose butu daug narkomanu, alkoholiku ir pan.zmoniu - daugiausiai ten gyvena jaunos seimos.

    reda83

  7. 5

    as tai kazkaip tik pries naujininkus :) o siaip seskine, fabai visai nieko :)

    cooliuke

  8. 5

    monikut, tame ir esmė, kad Žemieji Šančiai pagarsėję blogąja prasme. Mano vyro tėvai ten gyvena, tai apsistatė aukšta siena ir ramu, bet su mažu vaiku ten šlaistytis nenorėčiau. Amžinai šlaistosi vyrai su "bambaliais", vyras sakė, kad pilna "taškų" bei narkomanų - dėl to ir pagarsėję žemieji šančiai. Žinoma gyventi galima visur, bet norisi kur koks parkas, kad kuo daugiau teigiamų atsiliepimai būtų...

    Labai ačiū už nuomones apie Vilniaus rajonus. Pati nesigaudau dar todėl labai svarbi kiekviena nuomonė, rekomendacija ir pastaba. Gal dar kas pakomentuos.

    lydekaite

  9. 5

    gyvenau anksciau senamiestije (ilnius) jei yra vaikai tai labai nepatogu. Dabar gyvenu Zirmunuose man labai patinka

    Katia

  10. 5

    zinau tik kad i cigonu tabora geriau nesikraustyt :D aisku arciau centro tai ir rajonai geresni susisiekimo atzvilgiu. ne kokia is manes vilniete.

    arcita