• 10ats.

    Labas mergaites! Klausimas kurios turi darziukus ir ka nors seja, sodina , - ar ne per anksti dabar jau pasiseti pvz ridikeliu, salotu, prieskoniniu zoliu ir pan. i lauke esancias lysveles? ka sejat dabar jus ir ar uzdengiat paseje kuo nors, pvz. agroplevele?

    MeskeriotojaLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    ankstoka, velai siemet pavasaris prasidejo dar tikrai zeme nepasruosus. kokiam pridengtam siltnamje tai galbut bet ne atviram darze.

    arcita

  2. 2

    siltnami jau pasejau i ragropleve uzdengiau :)

    cooliuke

  3. 2

    Oi, dar ankstoka. As pati dar laikiu biskiuka. Kolkas tik darzoves daiginuosi namie, siltai.

    Eglone

  4. 2

    Sakyčiau dar ankstoka,gegužės mėnesį prasideda sodo darbai.

    emiliukas

  5. 2

    lauke dar ankstoka seti bent geguzes pradzios reiktu palaukt, o siltnamyje pats gazas. tad pasejus lauke siuliciau butinai apdengti taip greiciau sudygs ir sutvirtes nes kitaip atejus salnom pavasarinem viskas gali nusalti.

    inesad

  6. 2

    manau lauko lisvese dar ankstoka o vat ridikelius ir salotas siltnami tai jau pats tas seti,o su agroplevele uzdengiu tik agurkus kol mazi

    Lafe

  7. 2

    sode zadu kita savaitgali pradeti sodinti, su viltim, kad nenusals. siaip ankstokai namie prisidaiginau cukiniju, moliugu, tai bandysiu ir juos jau sodint i dirva, o ar nenusals, kazin, jei paspaus minuso naktim.. dengt tikrai nedengsiu niekuo.

    Anonimas

  8. 2

    As jau norejau pasisodint, tik, kad man vyrai dar neparuose dirvos. o paziurejus ant pakeliu sodinimo data, tai raso tinkamiausias sodinimas yra kova-balandi, tad netgi jau ir i pabaiga eina. Mes zadam uzdet lankus, apdengtus plevele-gausis mini siltnamis.

    reda83

  9. 2

    as turiu darza ir gan nemaza taciau pradeti seti dar manau angstoka,sesiu us kokiu 2 savaiciu,o agro plevele niekad nedengiau jeigu bus salta tai tiek ir naudos pasejus,bent jau as taip darau ir pernai taip sejau ir visko buvo,nenusalo,laiku sudygo.

    sandriuke

  10. 1

    Mes planuojam šį savaitgalį sėti atsparesnius augalus, tokius kaip morkas, sodinti vasarinius česnakus, kai kuriuos augalus tikrai dar ankstoka..

    Lauryytte