• 12ats.

    ar apiplaunas savo dukrytes,kuriom 2-3 metai?maniske,jei neapiplaunu nors viena vakara,issunta uzpakaliukas ir tarpkojis.nezinau kodel,pasisiojus nusluostau,triusikelius keiciu kasdien,jei nedabega iki puodo,perrengiu,nors ir pora laseliu.tik kad ji pietu miego ir nakti devi pamperi.ar cia nuo to,ar su mergaitemis tapi ir yra?

    axom2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    greiciausiai nuo pampio nes jei nuolat apiprausiat ir uodegyte sluostot tai kitu priezasciu kaip ir nera. gal pabandykit atpratint visai nuo pampersu, bus aisku avariju bet ismoks :)

    arcita

  2. 3

    Turiu mergyte 3 metuku,bet nesunta miegam be pampersu,prausiames kiekviena vakara,na buna isimciu jei velai vakre gryztame su vyru tai priziurejes ju dedis neapiprausia,bet ir tai neissunta.Berniukui 4m. budavo kai mazas su pampersais budavo, net prausimasi kartais nepadedavo,tai pasikankinom be pampersiuku ir ismokom nakti paprasyt ir diena ant puoduko nubegt.

    Ermita

  3. 3

    Gali buti ir nuo sauskelniu,jei nekokybiskas naudojate.Pas mane ne mergaite,bet kasdien po kelis kartus apiprausiu "uodega",kadangi sunta tose sauskelnese.O jei nekokybiskos sauskelnes,tai dar didesne beda,oda nekvepuoja,prakaituoja,vaikuciui niesti

    ruta26

  4. 2

    Aš prausiu kas vakarą po dušu, o jei serga ar su temperatūra - vis vien užpakaliuką būtinai. Ir siūlau nenaudot jokių tepalų ar pan., nes nuo jų gali susierzint.

    magnolija

  5. 2

    drauges mergytei buvo nuo sauskelniu taip, tai ji pudravo krakmolu ir pakeite sauskelnes, tada viskas susitvarke.

    cooliuke

  6. 2

    Dukrytei 3metukai apiprausiu kas vakara,o del pampersu negaliu nieko pasakyt,nes mes atsisake jau ju visiskai,bet bedu del issutimu neturim.

    Bosiene

  7. 2

    čia mergaitėms taip pasitaiko, gali pampersas ir nė prie ko būti, žinau mergaičių, kurios nebedėvi pampersų ir kaip mamos sako, jei neapiplauna nors vieną vakarą labai iššunta.

    iinnggaa

  8. 2

    Cia gal nuo pamperio. mamo mergytei taip budano tik nuo netinkamo pamperiuko...

    xeditukasx

  9. 1

    gal apranga netinkama, plovimo priemones, prausikliai. taip tikrai neturetu būti. net ir savaite neapiprausus neturi taip atsitikti

    juratele

  10. 1

    gal muilas labai issausina nuo dazno plovimo, bandykite keisti plovikli, o del sauskelniu , tai bandykit jau atpratinti, gal jos prastos kokybes kad sutina, o gal prispaudziat labai arti odos

    vinipukas