• 9ats.

    Ar gali tai būti dantukai?

    2,7 mėn.vaikas prieš savaitę savaitę sirgo: pirmas diena karščiavo ir vėmė,paskui tik viduriavo. Savaitę viskas buvo gerai, o dabar ir vėl: temperatūra 39, vėmė iš ryto, nevalgo beveik nieko, todėl, neaišku, ar viduriuoja. Ar tai vis dantukai,nes po burną su pirštukais blaškosi, ar kam yra taip buvę? Konsultuotasi su keliom gyd. telefonu ir jų patarimai, vandenukas, dieta, smekta....

    labirinta2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    NIEKADA negalima vaiko negalavimu "nurasyti" dantukams!!!!!! Butina pasirodyti gydytojams.

    AgnesDarija

  2. 2

    tai kad ce jum virusiukas greiciausiai o ne dantukai..geruju bakteriju dar duokit..temperatura muskit ..ir skysciu kuo daugiau reik duot..kad nebutu skysciu trukumas..nes tada bus ne pyragai.. bet gyditojams pasirodykit pirmadieni butinai..

    indraya

  3. 1
  4. 1
  5. 1

    Nemanau,kad cia dantukai kalti cia greiciau kazkoks virusiukas ir reiktu pasirodyti vis delto gydytojai.

    Bosiene

  6. 1

    Mums butent taip ir buvo,kaip jus apraset,pasidarem kraujo tyrima,kraujas buvo geras,gydytoja sake dantukai,po menesio islindo iltinis dantukas,tai gal tuo metu formavosi tas dantukas.

    marinaaa

  7. 1

    Neseniai as panasu klausima buvau uzdavus. Ziuriu cia visos kaip susitarusios saukia, kad reikia kreiptis i gydytojus. Nu kreipemes ir mes i tuos gydytojus, galva pakraipo, sako praeis. Irgi prisake duoti smectos, geruju bakteriju, duoti daug skysciu. Mano maze visa savaite prasikankino su viduriavimu. O pasidaret tyrimus? Gal koks kitas virusas? Viduruojama ne tik nuo roto viruso.

    Eglone

  8. 1

    Cia gali buti ir nuo dantuku,ir gali buti visai kita priezastis.Mano mazoji irgi nuo tiek pradejo kaisialiot pirstus i burna,lyg ieskot dantuku,kandziotis bande,viska griauze,pas mus nebuvo temperaturos,nei vemimo,tik viduriavo,bet ne daznai,na ir ka,jau 8 men ir jokiu dantuku nesimato.

    Jolka123

  9. 1

    Panasu i roto virusa. Dantukai niekuo deti. Butinai pas gydytojus pasirodykit.

    majena