• 6ats.

    Klausimas apie pirmaja Komunija. Kada vaikai eina prie Pirmos Komunijos? Kokiu metu laiku dazniausiai? Sukneles paprastai nuomoja, perka ar siuva?Ar baltas sukneles Pirmos Komunijos metu ir Sutvirtinimo metu vilki mergaites, ar tai nebesvarbu?

    zilvintaKitos šventėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    nuo rugsejo vaikai lanko kursus, o geguzes pabaigoje arba birzeli vaikai jau eina Pirmos Komunijos. kokia suknele bus, priklauso nuo jusu noru, ar siusit, pirksit ar nuomosit. Na siaip pageidautina, kad mergaites vilketu baltom ar bent sviesios spalvu suknelem:) o ruosia vaikus Pirmai Komunijai dazniausiai 4 - oje klaseje :)

    cooliuke

  2. 4

    dabar pirmąjai komunijai paruošia mokykloje, manoji ėjo 4 - oje klasėse, pageidautina balta suknelė, bet galima ir kitokių pastelinių spalvų, manoji buvo su šv. rūžava suknele, mes ją turėjom, o kiti arba nuomoja arba perka/siuva.

    iinnggaa

  3. 4

    pas mus buvo nuo rugsejo paskaitos ir geguves paskutine diena komunija. Sukneliu irgi nereikejo, baznicioje dave specialus. Bet cia nuo baznicios priklauso. Kiti zinau ir siuva ir i nuona ima.

    Katia

  4. 3

    Pirmajai komunijai ruosia mokykla,dazniausiai ji buna geguzes menesi,aksciau mergites budavo su baltom suknelem o berniukai su kostiumais,dabar kiek zinau to jau nebereikia ir baznyciojo duoda specialius rubus visiems,bet kiek tieko dalivauti komunijose kas labai norejo nuomavo grazias baltas suknytes ir tiesiog dejo po tuo baznycios apdaru o po baznycios ta padara nuimdavo ir mergyte likdavo su grazia suknyte

    Lafe

  5. 1

    4kl eina pirmos komunijos, vasara, bet nemanau kad mergaites reikia ispuosti ilgomis kaip jaunuju suknelem, galima ir paprastesnes rasti, nes kada pradeda lanktyniauti kas daugiau pripuos, cia juk ne madu konkursas , tai nera grazu

    vinipukas

  6. 0