• 7ats.

    Vasaros poilsio stovyklos. Ju daug ir reklamos visu grazios, bet gal kas turite asmenines patirties kokios stovyklos geresnes?

    Pati prisimenu savo vaikyste, aplankiau daugeli stovyklu, deje, kitur net neisbudavau nes budavo nuobodu, bet veliau turejau mylima stovykla net 3 vasaras ten vaziavau.. tad gal kurios vaikai arba artimuju vaikai turi mylima stovyka kurioje tikrai linksma.

    zilvintaStovyklosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Pažiūrėkite fINANSINIO SAVARANKIŠKUMO MOKYKLOS tinklapyje.

    Jorkaile

  2. 2

    dvi vasaras manieji ir vyro vaikai is primos santukos dalyvavo krikscioniskoje stovykloje.Visai smagu jiems buvo.Aisku nesimelde ten diena is dienos,bet ispudziai buvo geri.7 dienoms kainavo vienam asmeniui 140lt,savaitgali net padare susitikimus su teveliais,aisku ir teveliams pramogos

    ruta26

  3. 1

    man asmeniskai labai puiki stovykla ''merkurijus'',esanti kacergineje. Puikus vadovai,maitinimas,uzimtumas visai dienai. Tikrai nenuobodziausit,o ispudziai isliks dar labai ilgai.

    Inela

  4. 1

    beje domina tik Lietuvos stovyklos

    zilvinta

  5. 0

    rekomenduoju pabandyti Kovinio ežiuko stovykla.
    Gražioje vietoje, geras oras, skanus maistas, vaikai aktyviai ir linksmai leidžia laiką. čia daugiau info yra:
    http://www.koviniseziukas.lt

    RasaDom

  6. 0

    Zilvinta, tikrai laaabai rekomenduoju stovykla Nerealieji. na superine stovykla, pirmiausia kaimo turizmo sodyba beproto grazi ir aplinka, vaikams erve, tvarkinga, ant ezero kranto, o stovyklos organizatore yra sodybos savininke, tikrai nuostabi ir jauki moteris, ten nedidel stovyklautoju grupe atrodo iki 30 gal vaiku, bet ju visu bendravimas , draugavimas tarpusavy, uzimtumas prieziura - tiesiog idealus. zodziu 2 mano vaikai apie nieka kita taip neprisimena kaip apie ta stovykla svaigsta :) kam idomu ju svetaine www.ciciriosodyba.lt

    Ausriuxxx

  7. 0

    Savo sunena leisiu i anglu klabos dienos stovykla Kaune „Summerland“:
    Linksmos anglų kalbos pamokos, kūrybiška ir draugiška atmosfera, ekskursijos po miestą. Puiki galimybė vaikams ne tik smagiai praleisti laisvas atostogų dienas, susirasti naujų draugų, patirti daug įspūdžių, bet ir mokytis, tobulinti savo anglų kalbos žinias.
    Stovykloje dalyvauja 7-13 m.moksleiviai.
    1-oji pamaina – birželio 04-08 d. (tik puses dienos stovykla)
    2-oji pamaina – birželio 11-15 d.
    2-oji pamaina – birželio 18-22 d.
    Puses dienos stovyklos kaina Kaune – 179 Lt./ Visos dienos stovyklos kaina Kaune - 289 Lt.
    Kontaktai: kaunas@ames.lt/ 8 37 422 748/ 8 685 66355
    Taigi, rekomenduoju:)

    rutuciux