• 13ats.

    kokie jusu atsiliepimai apie gimdyma Lietuvoje?

    kai atvaziavau gimdyti, tai kol mane prieme laukiau gal valanda, gimda buvo atvira 4 cm, gimdymas pirmas, gydytoja nemaloni, isvadino mane vepla, ir istizele, pagulde i gimdykla, na vienu zodziu bendrauti buvo begalo malonu, nieko neaiskino, galvojo, kad ant stalo apziurai uzsoksiu kaip pantera, vis ragino greiciau, o kai prasidejo gimdymas ji jau nebeatejo, nes pasikeite pamaina, bet pasikeite i gera, kartais pagalvoju, kaip busiau pagimdziusi prie anos gydytojos, turbut buciau ir kirpta ir dar kas butu, o taip tai pagimdziau gerai, nes labai geri gydytojai buvo, kokia buvo jusu gimdymo patirtis?

    kristina99Gimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mano gimdymas praejo labai sklandziai ir greitai. Atvaziavau nakti. Apziurejo gydytoja. Pasake, kad pamiegociau, jei iseis, nes iki ryto nepagimdysiu. Ryte pasikeite pamaina. Atejo nuostabi gydytoja ir akusere. Per daug jos prie manes nelindo, bet ir ieskoti ju nereikejo :)

    Isnykstanti

  2. 2

    idomu kuriam mieste gimdete. buna kad mazesniuose miestuose visokiu istoriju pasitaiko. as gimdziau kauno klinikose ir pataikiau i ta laika kai keitesi pamainos. gydytojais nesiskundziu, tikrai ejo ziurejo. bet pirmoji akusere buvo zymiai malonesne, vis slapino ranksluosti ir vesino man kakta, paduodavo atsigerti, klausdavo koks skausmas, ar ne bloga ir t.t. na jaunute tokia. o i naktine pamaina atejo pagyvenusi moteriske kuri atejo atidirbt darbo. nebuvo labai blogai bet kai as kokias 5 val isgulejau klupom ant sedmaisio tai ji ir kava gere ir laikrascius skaite :D

    arcita

  3. 2

    Mano prisiminimai apie gimdyma Lietuvoje Kauno klinikose patys geriausi tikrai neturiu kuo skustis,nes isgelbejo gyvybe galejau ir nukraujuoti po gimdymo.

    Bosiene

  4. 2

    Va man taip pat buvo tik man pamaina pasikeite kai pagimdziau. Tikrai nemaloni daktare buvo mane iskuliojo iskeike kam gimdau geriau buciau aborta pasidariusi (gimdziau17 metu) kad vaika pamesiu.... As tai labai nusivyliau Mazeikiu ligonines gyditoja... Tai kai jau daktares elgesiu neatsikenciau as pradejau rekti ant jos tai seseles ja isgine nes buvo naktis ir ja pazadino is miego.... ir ant manes issiliejo ir per gimdyma jos praktiskai nubuvo... ji tik ateidavo paziurejo iskeike ir isejo....

    xeditukasx

  5. 1

    kada sumoki, tai demesio gauni, kada ne, tai nelabai kas ten suks galva, tai tokie ir atsiliepimai

    vinipukas

  6. 1

    Mano gimdymo metu ir gydytoja ir akušerė buvo malonios, matyt priklauso nuo ligoninės ir pamainos. Gal gydytojoms ne tos dienos kartais būna, vistiek žmogiškasis faktorius veikia, kad iškeikia, tai aišku labai negražu.

    Lauryytte

  7. 1

    čia ne del to kad lietuva , priklauso ant kokio žmogaus papuoli , o kad duot pinigu už gimdyma tai dižiausia nesamone, vaikui geriua ka nupirkt. juk jos tau nepades lengviau pagimdyt . sakyčiua tik po visko jai malonios buvo tai nupirkt kokiu saldainiu , o ne taip . išpindeja visai paskui ir nebesiskaito su žmogum.
    bet kai iškeikia net gimdyve tai siaubas , kokia žmoniu kultura taip elgtis , o dar su gimdančia , kokia teise jos turi taip elgtis, reiketu nenusileisti

    IlonaP

  8. 1

    mano taipogy prisiminimai apie gimdymo namus kuo geriausi viskas man patiko ir tiko

    jasulaitiene

  9. 1

    na tai va kai atvaziuji,o tave taip pasitinka,beje as ir nakti atvaziavau,man tai dar atrodo kad daug kas priklauso kaip atrodai,jei nelabai poniskai tai kiti gyditojai elgiasi baisiai,kaip su tuscia vieta,nors ir buvom pasitaupe gimdymui,bet jai neleidau duoti,vyras sake gal elgesys pasikeis,tai aisku butu pasikeites,as gimdziau siauliuose,o stai kai pasikeite gyditoju komanda,tai atrodo kaip diena ir naktis,visa demesi skyre kaip priklauso,akusere labai gera buvo,ir gyditojas,tai as dziaugiuosi po sia diena kad pasikeite ta pamaina

    kristina99

  10. 1

    As esu patenkinta savo gimdymo pamaina :) labai visi maloniai elgesi,net veliau akusere atejo manes aplankyt,kai jau gulejau palatoje,mano prisiminimai tik geri. O vat mano mama,kai gimde,tai jai buvo taip kaip jums.

    marinaaa