• 19ats.

    kartais vyras pasisaipo kad as islepinsiu savo vaika,ir kis bus lepunelis,na man atrodo kad nelepinu per daug,tik man atrodo jei vyrai isnesiotu ir gimdytu vaikus,tai butu tokie patys vistos pereksles kaip mes,moterys.As tai pavyzdziui jauciuosi laiminga kad galiu ir isnesiot ir pagimdyt,kad esu moteris,o kaip manote jus?

    kristina99ŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mes moteris,kur kas smulkmeniškesnės už vyrus.O vyrai daugiau į visas situacijas,net vaikų auginime bei auklėjime žiūri ir vertina jas objektyviai.
    Todėl mes mamos jų akyse atrodome per daug susirūpinusios,ne mums net kiekviena smulkmena atrodo labai svarbi.
    Kai į mus iš salies žiūri tėčiai,tai mato tokį vaizdeli,kaip mes pasijaustume stebėdamos kad ir pvz: kokias bites renkant nektarą ir kaupiant medų naujai kartai užauginti.

    Anonimas

  2. 3

    O pas mus atbulai, vis kartoju vyrui as, kad jis islepins vaika, nu beprotiskai jis ji myli, bet jei matau kad per daug tai pasakau. Nematau nieko blogo. Esu as grieztesne, todel manes tikrai niekas nekaltina kad lepinu vaika :) Nors is kitos puses jei tau atrodo kad viska darai gerai tai taip ir toliau, dziaukimes kol jie mazi, juk jie taip greitai auga.

    Anonimas

  3. 2

    manau cia priklauso nuo vyro, yra vyru kurie labiau lepina savo vaikucius, nei mama :) as taip pat labai dziaugiuosi, kad mums leista patirti motinystes jausma.

    cooliuke

  4. 2

    as esu laiminga kad esu mama,bet pastebejau kad cia vyras daugiau lepina sunu ir yra jam atsainesnis as auginu kaip as juokiosi kaip spartieti kad butu savarankiskas vaikiukas:)

    Lafe

  5. 2

    Aš su jumis sutinku. Mano vyras irgi taip būna kartais pasako, tipo sūnelis - mamyčiukas :) Na tai žinoma,kad mamyčiukas, juk kūdikiui reikia meilės šilumos, šalia manęs prisiglaudęs jaučiasi saugus. Juk jam dar tik 9 mėnesiai, vaikas jau pilnai atskiria kas svetimas,o kas jo mama. Aš visada už tai,kad ant vaiko nerėkt, nors kartais veda iš kantrybės savo klyksmais, bet tada jau geriau tylėt, bet jokiu būdu ant vaikučio nerėkt, dar labiau jo negasdint ir nevirkdyt. Juk jis dar nesupranta, o ir kai supras - su vaiku mėginti susitarti, jį pergudrauti kažkaip, bet jokiu būdų nešaukt. Juk tam ir esame suaugę žmonės,kad galėtume rodyti tinkamą pavyzdį savo vaikams. Teisingai sako- kad vaikai-tėvų atspindys.

    Aš labai didžiuojuosi,kad išperėjau savo mažylį, ir ką besakytų vyras, žinau,kad nelepinu savo vaiko.

    Pabuciuok

  6. 2

    As ir esu laiminga mama,o tie vyrai kaip ir visi vyrai tik daug sneka.Jauciasi pasaulio bambomis:)

    Neri555

  7. 2

    mano vyras pats musu mazaja labai lepina,, as jam sakau,kad perdaug leidi jaj, bet jis manes neklauso,,,

    Anonimas

  8. 2

    Moterys tikrai daugiau emociju isgyvena nei vyrai. Tad nieko keista, kad ir palepina daugiau nei vyrai, nors... mano vyras ganetinai suneli irgi palepina :)

    Apela

  9. 2

    As manau kad cia tik vyru kalbos... jeigu jie isnesiotu elgtusi lygiai taip pat.

    ErikaP

  10. 2

    na mano vyras irgi kartais pasako kad perdauk jau ji popinu:) sako bus mamytes sunelis, eis pas mergas isikabines i mamos sijona:)))))))

    jolakaciene