Gabija parasai ta pati ka ir yuki,ir paslaptingai atsiranda pas tave trys nykstuku paspaudimai
1 šaukšto granuliuotų garstyčių,
4 šaukštų medaus,
5 šaukštų alyvuogių aliejaus,
rozmarino (žalio ar džiovinto),
1 šaukštelio joduotos druskos,
1 šaukštelio citrinos sulčių.
Vištieną marinate palaikom mažiausiai 4 valandas. Kuo ilgiau laikysim, tuo minkštesnė ir skanesnė vištiena bus.
Gabija parasai ta pati ka ir yuki,ir paslaptingai atsiranda pas tave trys nykstuku paspaudimai
3 šaukštų sojų padažo,
1 šaukšto granuliuotų garstyčių,
4 šaukštų medaus,
5 šaukštų alyvuogių aliejaus,
rozmarino (žalio ar džiovinto),
1 šaukštelio joduotos druskos,
1 šaukštelio citrinos sulčių.
Vištieną marinate palaikom mažiausiai 4 valandas. Kuo ilgiau laikysim, tuo minkštesnė ir skanesnė vištiena bus.
Vista marinuok taip kaip ir priklauso (cesnakas, druska, lauro lapai, pipirai, kmynai) ir itrink vista medum. Bus saldus marinatas.
1 saukstas rudojo cukraus
2 saukstai ryziu acto
3 saukstai sauso vyno
2 saukstai soju padazo
175 ml vistos sultinio
2 saukstai pomidoru pastos
2 saukstai kukuruzu miltu sumaisytu su
2 saukstais vandens
Viska uzvirinti puode ir maisant virti apie 6min. ant mazos ugnies. Padazu apmaisyti keptus vistos krutineles gabalelius. Galima iberti pipiru.