• 5ats.

    Maciau buvo vienoj temoj diskutuota apie Meizitang dietines kapsules. Mano klausimelis butu, toms kurios pirko, kur jas galima isigyti?

    nes kiek skaiciau internete, tai nevisur patikima, o vis delto nesinori buti apgautai ir ismesti pinigeliu i bala.

    AgnuteSportas ir dietosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kruvos skelbimu. atsiuncia pastu per pora dienu.

    http://www.skelbimai.lt/meizitang-soft-gel-45lt-5011404.html

    kaina svyruoja nuo 40 iki ... o kainos esme - kas nori daugiau uzdirbti tas ir parduoda brangiau nes visiems kurie siunciasi is kinijos tas tabletes jos kainuoja vienodai taip kad neapsimoka permoket.

    arcita

  2. 1

    as cia klausiau apie meizitang bet kazkaip neatsirado atsakanciu :) pirkau pagal skelbima internete ie snekejau su viena platintoja. ji sake jog meizitang praktiskai tas pats kas ir Lida tik daug silpnesne. isgeriau puse pakuotes bet jokiu rezultatu. svoris is kritinio tasko pajudejo tik kai pradejau laikytis kopustu dietos o dabar laikausi grikiu dietos. nuo meizitang jauciau salutini poveiki - sutrikes miegas, nuolatinis troskulys ir sirdies drebejimas. vienintelis pliusas - mazina apetita ir nesinori saldumynu.

    arcita

  3. 1

    ar kur ju galima nusipirkti?

    Agnute

  4. 1

    yra dvieju rusiu meizitangas.stipresnis ir silpnesnis.jei turit problemu su sirdim ar vartojat kokius vaistus vartoti negalima.negalima gerti kavos alkoholio nes poveiki silpnina.

    Anonimas

  5. 0

    kazkada pirkau internetu pagal skelbima

    viilmmaa