• 6ats.

    Kelionių draudimas perkant lėktuvo bilietą. Pvz Ryanair yra skiltis apsidrausti, reikia pažymėti šalį, kurioje gyvenu, tačiau tas draudimas galioja TIK skrydžio metu lėktuve ar ir viešnagės metu kitoje šalyje? Toje šalyje suteiks pirmąją pagalbą nemokamai jeigu perkant bilietą lėktuvu pažymėsiu, kad noriu apsidrausti ir sumokėsiu ten keliasdešimt litų už tą draudimą?

    Susimąsčiau, nes visada pirkdama bilietą iš ryanair. com žymėjau nedrausti, nemokėjau tu keliasdešimt Litų, bet pagalvojau jeigu kokia nelaimė toje šalyje tai kaip tada? Skaičiau atvejį, kad žmogus nuvyko darbintis į užsienį, neapsidraudė ir po poros dienų susilaužė koją, teko operuoti, o atėjo sąskaita milžiniška už paslaugas... gal žinote kas ar tik lėktuve tas draudimas galioja?

    lydekaiteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    "Pabandykit kur nors apsidraust kelionės draudimu skrendant su ryanair ir suprasit, kodėl neapsimoka :) Supraskit, kad Ryanair nedaro jungiamųjų skrydžių, todėl, jei keleivis pavėluoja persėst , nesvarbu, kokios tai būtų priežastys, niekas nieko nekompensuoja. Pačioj ryanair kiekvieno skrydžio, pabrėžiu, skrydžio, o ne visos kelionės draudimas kainuoja 53 Lt."

    cia dar is kito forumo istraukiau del idomumo...

    Anonimas

  2. 3

    Tokiu atveju jei nori gauti apmokama butinaja medicinine pagalba kitoj saly, pasidarykit sau ir vaikui europos sveikatos draudimo kortele, jei ne i amerika ar azija keliaujat - nes keliones draudimas neapmokes medicinines pagalbos kitoj saly esant sveikatos sutrikimams.

    Anonimas

  3. 2

    Visiškai pritariu Bosienės nuomonei:)

    vitalijus

  4. 2

    Mes pries gerus metus skridome, tai mums kazka panasaus i tai aiskino:
    Keliones draudimas - tai draudimas, kur apsidraudziate nuo neivykusios keliones, kai pvz jus persigalvojate ir nebeskrendate ir pns.
    Ir yra sveikatos draudimas, ir draudimas nuo nelaimingu atsitikimu. 1. draudimas, tai : medicininių išlaidų . 2. draudimas: kompleksinis med. išlaidų + nelaimingi atsitikimai (trauma, neįgalumas, mirtis).
    Bent jau mes kelioniu draudimo neemem, emem tik kompleksini sveikatos.

    Apela

  5. 2

    Manau,kad tas draudimas galioja tik skrydzio metu,nes nemanau,kad uz kelis litus skrydzio bendrove teiksis teikti paslaugas ir neskrydzio metu,o viesnages metu svetimoje salyje.

    Bosiene

  6. 1

    Galioja tik skrydzio metu , labai puikiai paaiskino Apela !

    Mazute