Atsakymai

  1. 3

    paTI PAS JĄ NEBUVAU, BET GIRDĖJAU apie jos būrimus gerų atsiliepimų.

    iinnggaa

  2. 2

    buvau dabar vėjus kalba į klausimus konkrečiai neatsako

    Anonimas

  3. 2

    Sveiki. Gal galečiau gauti telefono numeri burejos iš Varniu Reginos Šakinienes? bUČIAU LABAI DEKINGA. lIDIJA.

    Anonimas

  4. 2

    Buvau 3-4kartus pirma kartą papasakojo daug ir aiškiai tai buvo2006m.vėliau nusipeža vėjus dabar net nebevažiuoju pas ją ,nes pradėjo kaltūra,kai kuriems numato arba išklausinėja

    Anonimas

  5. 2

    As pati vakar su draugemis buvau. Tai tikrai tiesos daug pasako. O apie sveikata tai isvis ji zmogu nuskenuoja. :D net suprato tada kad alkanos visos esam :D siaip tikrai gera bureja, tik minusas gal tas jog labai greitai viska pasakoja tai reikia speti klausytis.

    Anonimas

  6. 2

    Sveikos mergytes. Pabuvojau pas Regina is Varniu. VISISKA APSISAUKELE. Nuvykau labai gerai nusiteikusi, tikrai neturejau isankstinio nusistatymo. Kai pradejo pasakoti apie sveikata nepaminejo nieko kas mane tuo metu domino, pasake kad esu visiskai sveika, nors vaziavau butent del didelio saraso sveikatos bedu. Tuo metu giliai sirdyje apsidziaugiau, kad kaskas sako kad esu visiskai sveika. Tada pradejau klausineti apie atskirus organus, rankas ir kojas, tai tada ir ligu ir kresuliu atsirado, nors ka tik pasakojo kokia as sveika. Bet ir tada dar galvojau, gal... Bet kai pradejo pasakoti apie mano seima , mano vaikus( kuriu neturiu) ir mano vyra, supratau , kad cia tira apsisaukele. Labai ilgai pasakojo apie mano vaika, kuris tikra tecio kopija, o po kaskiek laiko klausia, as tik nematau kiek tam tavo vaikui metu. O as sakau, mes neturim vaiku. O ji sako, tai as ir sakau idomu kiek jam metu . Ir biski patilejusi, paklause kiek metu kartu gyvenam ir apie mano vyra kaip palaiduna pradejo kalbeti, kad jis dirba vadovaujanti darba( ir as dirbanti) ir siuo metu jo namie nera. O jis ir as jau 3 metus nedirbam (galim ta sau leisti) ir tuo metu mums malkas turejo atvesti ir jis namie jas krove. O del palaiduno, jam nera sansu tokiu buti, nes mes visa bendra gyvenima kartu dirbom, i darba kartu is darbo kartu , i sporto kluba kartu, o dabar jau 3 metus vienkemyje gyvenam ir i miesta kartu, is miesto kartu. Zodziu ir dar daugiau visokiu nesamoniu. Bet jei musu seima butu kaip daugelis seimu, tikrai daug ka sake galetum pritaikyti. Pries mane buvo dvi drauges. Viena is Reginos issejo labai susikrimtus, nuliudus. Kaip dabar pagalvoju, ta Regina gal net griauna kitu zmoniu gyvenimus. Tikiu , kad yra zmoniu su ipatingais sugebejimais, bet tai NE Regina is Varniu. Linkiu visoms nuostabaus gyvenimo ir nepamirsit , kad ir ka kas pasakys, tai jus esat savo gyvenimo kurejos. Visoms didziules sekmes !

    Anonimas

  7. 2

    +37060540124. Vakar kaip tik buvau pas ja. Kas susije su ligom, tai net baisu darosi, kad ji zmogu permato kiaurai, bet pasako apsoliuciai visa teisybe. Ir siaip apie ateiti tikrai pataike, aisku buvo ir tokiu issireiskimu, kuriuos sunku suprasti, ka ji jais nori pasakyti, nes jos kalbesena tikrai gana ydomi. O kad paskutine menesio diena ji registruojasi tai nera jokios mistikos, tiesiog ji ta diena suzino savo sekancio menesio darbo grafika (nes kaip supratau pamaininis jos darbas). Siaip, tai rekomenduociau pas ja apsilankyti. O klausimu jokiu nekamantineja, tik paklause kiek man metu. Kas apsilankys, parasykit atsiliepimus :)

    Anonimas

  8. 2

    Buvau pas ją visai nesenei :) viską pasakė teisybę, tik suklydo su mano draugo tėvais, nes jie mirę yra :) jei kas domina gali rašyti į privatą, beje ji savotiška kalba kalbą truputį įžeidžiai :)

    xeditukasx

  9. 1

    Nerekomenduoju!!! Vykau 3 kartus, kadangi pirmą karta paliko gera įspūdį. Tačiau paskutiniai du apsilankymai visiškai pro šalį. Kalba labai neaiškiai,. VISADA veluoja priimti. Galit nesitikėti kad jus priims laiku kaip sutarta. Visus 3 kartus teko laukti mažiausiai valanda. Nemoka susidelioti savo laiko.. Beto skubedama antra karta, kad greičiau atliktu mane ir mano drauge pasisvadino šalia ir pradejo,, burti" net nesupratome apie kurią kalba.. Viskas susimaiše. Kita karta atvykau vildamasi, kad preitas kartas buvo tiesiog nesusiprsatimas.. Na galbūt padare klaida mėgindama burti pasisvadinus dvi merginas šalia ir susipainiojo.. Nuvykus trečią karta vėl tas pats. Dėl skubejimo ir jos vėlavimo norejo, vėl pasisvadinti mane kartu su drauge ir greit abiem išburti.. Tačiau antra karta nesutikau. Matėsi susinervino.. Bet pagalvokit.. Atvyksti nemažą atstuma. Tikiesi sužinoti atsakymus į asmeninius, svarbius klausimus.. Ir ji nori, kad greiciau išburti abiem. Ir už tai veliau dar mokėti pinigus? Kai viskas pro šalį..
    Tai buvo tikrai mano paskutinis apsilankymas. Matos, kad nori išpesti pinigus. Neatsake nei į viena klausima normaliai.. Paklausus kiek skolinga atsake,, palieka 10,20" žinokti ir 10e buvo neverta palikti.. Už 15min trukusi būrima, kurio metu nieko nesuprasi.. Jautėsi kad nori greičiau atsikratyti.. Jautesi labai skubinimas greit klausti.,, klausk, klausk, klausk" kas 2sekundes. Uzduodi svarbų klausima.. Gauni atsakymą iš 3 žodžiu. Ir vėl greit klausk..
    Galbūt kažkada ir buvo gera būrėja. Tačiau šiai dienai nebera. Nerekomenduoju

    Koko

  10. 1

    anonime, o tai automobili pavoge kad paskui ji paslepti? :)
    taip, buna kad nesamoniu pasako, buna kad tiksliai kai ka pasako, bet kad taip tiksliai... kazkodel, netikiu :)

    Yuki