• 10ats.

    pradejau rusiuoti prekes,ir tapo aisku-labai daug susirenka plastiko.bet plastikas plastikui nelygus.kur deti pvz pakuotes nuo sureliu,desreliu,jei jos suteptos maisto likuciais?jei maiselyje buvo mesa,ir kur deti ta krauju istepta maiseli?tai taip ir iseina,kad rusiuojama labai maza dalis siuksliu,ir tos turi buti svarios..

    axomKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kur svari plastiko pakuote ar butelis metu prie plastiko, o jei maiselis ar pakuote istepta ja metu i bendra konvejeri, nevalau ir neplaunu jos

    ginnta

  2. 1

    Jokiu buteliu ar popiereliu nevalau ir neplaunu. Metu ir tiek.

    Imbiere

  3. 1

    aš suteptus išmetu. Netgi negalima nuo traškučių pakuočių mesti į plastiko dėžę.

    Pabuciuok

  4. 1

    Rusiuot tenka siuksles,bet metu prie plastiko,tai kas priklauso,nei valau,nei ka,nes tada turbut siuksliu ismetimas butu labai jau ilgas darbas.

    Bosiene

  5. 1

    na siaip yra privaloma rusiuot,jei samdytu dar papildomus darbuotojus tai isvis saskaitos butu daug didesnes.Bent jau uzsieny tai privaloma ir visai nesunku

    Anonimas

  6. 1

    as ir nerusiuoju, netureciau net vietos, kad namuose dar prisistatyt kelias siuksledezes :) yra savartynose zmones kurie rusiuoja, jiems uz tai moka, tad saunu tegu rusiuoja..

    Adri

  7. 1

    metu i bendra konteineri ,ir aplamai kai pagalvojau uz ka tada mes mokam pinigus ir dar nemazas saskaitas pateikia .nes vien tik pravaziaves musu gatve kiek yra surenkama pinigu ,o kiek yra gatviu tai tegu ir samdo darbuotojus kurie ten viska rusiuotu .

    lina38

  8. 1

    pakuotes nuo surelio,jogurto mesos viska praskalauju vandeniu ir metu prie plastiko

    Anonimas

  9. 1

    jei plasmase sutepta su maistu tai ir metu tiesiai i siukslyne nevalau to maisto.Kaskaip net nesusimasciau del to

    sandi

  10. 1

    Taip, istikruju rusiavimas nera toks paprastas kaip atrodo :). As irgi senokai sergu rusiavimo liga, taciau daugelio dalyku nezinau. O tokias pakuotes, apie kokias jus kalbate, as stengiuosi kiek imanoma isvalyti ir mesti prie plastiko.

    Kikymara