• 7ats.

    9menesiu vaikiuka kamuoja pilvo putimas

    Sveikos mamytes nezinau ka jau ir bedaryti bet vis dar turime sia beda, kartais buna atrodo jau gerai ismiegame viska nakti o kartais keliame visa nakti kas valanada ar kas dvi... nesuprantu nuo ko cia priklauso sekiau maista, bet kartais nuo to pacio buna gerai o kartais ne... nebezinau kas jam yra kodel taip ilgai nesibaigia si problema?

    Star_blueKūdikio pilvo pūtimas, diegliukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    bifoval mums išrašė (tipo gerosios bakterijos)

    Rugsėja

  2. 1

    geruju bakteriju reiktu pilvukui. nera normalu, o nenorit pasidaryt kokiu tyrimu? kakiaus ir pan. gal jum ir daktarei is salies atrodo kad pilva pucia bet kad nebutu kokia negera bakterija isisukus, juk tokio amziaus vaikas turetu tiesiog issibezduliuoti ir viskas.

    arcita

  3. 1
  4. 1

    vat nesiule, bet tikriausiai eisiu as ju nusipirkti. tik vat kaip tik dabar svarstau kokius pirkti. o kokius jums patare?

    Star_blue

  5. 1

    na jei kietai labai kakoja ir steni kakodama,raudonuoja ar taip kokie pozymiai kad reikia labai pasistengt kad pakakoku,tai gal uzkieteje viduriukai. pameginkita viena diena duoti koki lengva maistuka,atsigert ramuneliu arbatos. ir stebekit kaip bus sekanti naktis..o gyd nesiule kokiu probiotiku?nes mum buvo kosmarai taip pat pirmais men,tai gyd pasiule 10dienu probiotikus pagert ir susitvarke,jei pucia pilvuka tai jis isleidzia ora ir gerai jam:)

    mylime

  6. 1

    manau kad tikra ipilvukas kadangi puikiai girdziu kaip nakti gurguliuoja pilvukas o tik atsigeria ir nurimsta tas pilvas ir vel miega ramiai kokia valanda ar dvi. tustinasi i para karta ar du, bet daznai daro kietai. o dantukas jau vienas isdyges ir net nepajutau jokio neramumo del dantuko o su pilvu tai mums nuo pat pirmu dienu ti aisku vis geriau ir geriau nes pradzia buvo kasmariska, nenoriu net prisiminti. Kalbejausi su keliom gydytojom ir jos teigia kad net iki 3-4 metu pilvo putimas yra normalus... tai vat ir zinok...

    Star_blue

  7. 1

    o tikrai zinote kad pilvuko putimas cia kaltas?gal dantukai dygsta,gal ka suskaudo,nebutinai pilvo putimas kaltas.maniskiui taip pat 9men,jis daznai purpsi(isleidzia ora), bet tik tiek ir jokiu pilvo skausmu lyg ir nera.na bet jei jus manot kad tai kaltas pilvukas,tada kreipkites pas gyd, nes si problema turejo pasibaigt pirmaisiais menesiais.o aip tustinasi vaikas?

    mylime