• 5ats.

    Nestumo ir gimdymo pasalpa

    Nuo sios dienos man prasidejo nestumo ir gimdymo atostogos, gydytoja atidare biuleteni. Dabar turiu toki klausima, ar man reikia pateikti kazkoki prasyma i sodra, ar viska sutvarko darbdavys? Tiesiog as paklausiau gydytojos, ji tiksliai nezino, liepe kreiptis i darbdavi ir paklausti.

    Elizabeth24Nėštumas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Reikia parašyti prašymą sodrai. Galite jį pateikti internetu, prisijungus prie savo sistemos. Ten bus "kurti naują prašymą".

    Apela

  2. 1

    Parasyti prasyma sodrai.

    Yuki

  3. 1

    Reikia nuvaziuoti i Sodra ir pateikti prasyma. Tai galima padaryti ir internetu, pasitikslinkite teritoriniame Sodros skyriuje.

    Isnykstanti

  4. 0

    Reikia nuvaziuoti i sodra arba pateikti internetu prasyma. Kai gims tavo lelius tada turesi nueiti i savo darbuka parasyt prasyma kad eini vaiko atostogu. Kai gimdymo atostogos pasibaigs, nu arba 2 dienos pries vel turesi eiti i sodra arba pateikti internetu del vaiko prieziuros atostogu kur tau mokes pirmus metus 70 procentu, antrus metus 40 procentu. Tegu vyras pasinaudoja galimybe ir eiti atostogu tevystes vienam menesiui, sekmes:)

    VilijaJuskauskienee

  5. 0

    pirmiausia reikia pranesti darbdaviui tada buhaltere atsidaro ir paziuri kad gydytoja yra patvirtinusi nes jie irgi turi issiust kazkokius patvirtinimus (aisku galima ir neit pas darbdavi bet kai nueini bun greiciau)bet cia minuciu reikalas. tada reik arba paciai tvarkytis el budu arba eit i sodra ir ten rasyt prasyma. nes as kai nuejau pas darbdavi nesvarbu kad gydytoja jau buvo patvirtinus buhaltere dar nemate iskart o ir reikejo prasyma rasyt nes jiems irgi po to reik zinot kada isejokada baiges nes ir atostoginiai uz tas dienas skaiciuojas ir t.t. bet aisku kiekvienoj darbovietej skirtingos tvarkos tad gal jums ir nereik eit i darboviete

    inesad