• 8ats.

    Berniuku intymi vieta

    Mamytes, iskilo man toks klausimas, kad vaikui turi atsismaukti varpa? mums 3,5 metu bet odele kaip suklijuota, as nenoriu jam draskyt ir tikrint kaip kas, bet va iskyla tokia beda, kad slapinasi skersai kartais, gyd sake pries 2 metus stebekit ir kartais bandykit atsmaukt, bet vaikis nesileidzia apziurimas.. tai jus man pasakykit kelintais berniuko metais turi atsiskirti odele???

    kristaleVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na manajam jau dvieju atsimaukdavo kaskiek matot man reikejo nes buvo beda nuo uzdegimo uzpuliavo tad gaudavau plauti,....nenoriu as ir lyst bet reikejo

    Anonimas

  2. 2

    nereikia ten lysti ir nereikia ten nieko atsmaukineti. Ziuriu visi sia tema turi skirtinga nuomone, tiek dakratai tiek tevai. Mano sunui 2 metai, bet niekas ten neatsismaukia ir as nelendu.Visu pirma vaika isgazdinti gallima, visu antra kam ten lysti jeigu viskas gerai? Daktare nebuvo net uzsiminusi apie tai. manau tas atsmaukinejimas jau didesniems berniukams galioja, bet ne 3 metu.

    kvapni_feja

  3. 2

    jau tuoj 4, bet niekas ten neatsismaukia, jis net neduoda paziureti, kiek klausinejau kitu, tai sako nereikia lysti,o kuriu jau dideli berniukai, tai irgi sake nelindo i viskas tvarkoj, man irgi atrodo kad neturi atsismaukti kaip pas vyrus, dar noreciau pas urologa nueiti, bet bijau kad jis neduos apziureti, o vaiku daktare neziurejo nuo gimimo ne syk

    vinipukas

  4. 1

    Auginu du berniukus,ir kiekvieno patikrinimo metu gydytojas rode kaip reiks atsmaukt ir praust kudiki.Vyrusiajam tuoj 7metai be problemu atsismaukiair kaskart kai maudomes isplauname visus nesvarumus,ar jus isivaizduojat kiek ten nesvarumu kaupiasi,net uzdegimas gali atsirast.Maziukui greit 3metukai taip pat atlikinejam sia procedura,juk ji visiskai neskausminga juk nereikia per prievarta plest,tik trupuciuka,ir kas kart vis daugiau eis atsmaukt.Veliau gali prireikt operacijos jei isvis neatsismauks,bus susiaurejimas.Tai butina mamytes,manau uzsienio daktarai labiau pazenge i prieky,bet sprest jum.

    Anonimas

  5. 1

    teisingai kazkuri mamyte pasake,kad kiek daktaru ir kiek tevu tiek ir nuomoniu,mums viena daktare sake kad reikia atsmaukineti,kita sake kad ne taip kad suprask kaip nori. is pradziu atsmaukinejau,po to kai pauago ir pradejo nesiduoti tai ir nelendu ten.

    aronas

  6. 1

    aisku, as taip pat taip maniau, bet va buvom prie vandens ir drauge mano, kurios vaikui 5 metai, uzklause, ar maniskiui jau atsiskyre odele, sakau nezinau lyg ne, o jos sunui jau seniai viskas susitvarke, sako man vesk pas gyd kad nebutu susiaurejimas ir t.t mane cia prigasdino vienu zodziu.. todel ir klausiu..

    kristale

  7. 1

    nereikia nieko atsmaukineti,maniskiai 9 ir 10 metu,nei atsmaukiau nei ka,nera reikalo ten lysti

    ruta26

  8. 0

    Kristale, pas mane tokia pati problem, kai buvom 8 men keliavom pas urologa, nes odele turi atsismaukti iskart, pas mus buvo tik maza skylute ir viskas, gydytojas pasake kad kiekviena karta po maudyniu reikia atsmaukineti kad ta skylute apyvarpes didetu,maniskis irgi nenoredavo, bet kazkaip pripratinau sakyti kad ten yra voras ir ji reikia istraukti, dabar kuo puikiausiai leidziasi:) siaip gydytojas sake kad jeigu iki 6 metu nesusitvarkys reiks daryti operacija, buvome nueje pasitikrinti tai sake viskas vyksta i geraja puse, apyvarpe po truputi dideja:) nueik pas seimos gydytoja kad israsytu siuntima apziures Deivyduka ir bus tau ramu, zinosi ka daryti...

    Doviliuke