Atsakymai

  1. 3

    Plaukem didele kompanija, kur buvo ir mazu vaiku. vienam buvo 3, kitam 4metukai. Dave tokias kedutes vaikams i baidare, per viduri pasideti. ir plauke ir viskas buvo laaaaabai liuks! aisku pasirinkom neilga marsruta,apie 15km. Sventosios upe, nedidele srove, grazus krantai, daznai sustodavom, tai pavalgyt, tai maudytis, tai siaip pasifotkint prie graziu vaizdu. tai vaikams visai nepabodo. plauksim ir sia vasara!

    Anonimas

  2. 2

    nebandziau ir nebandyciau.
    Man per daug didele rizika. Baidares apvirsta daznai, tai kam dar imt vaika i tokia vieta ir apvirtus baidarei sukt galva kaip greiciau istraukti vaika.
    Na manau toks poilsis su vaiku visiskai netinkamas ir net pavojingas.

    Adri

  3. 2

    Ritalija, aciu uz nuomone :) bet mane domina TIK baidaremis plaukusiu mamu nuomone ir atsiliepimai :) P.S. vaikas sedi ne irkluotojo vietoje.:))) Jam yra duodama speciali kedute, arba minkstas atsisedimas, kurie dedasi per viduri tarp irkluotojams skirtu kedziu.

    Meskeriotoja

  4. 1

    nebandziau ir manau kad jei ir nepabostu vaikui kazkiek palukt taip tai nelabai isivaizduoju kaip tai atrodytu :) vaiko irkluot nesodinsi tokio amziaus, o kur ji det? sodint i irkluotojo vieta, duodi uzsiimt kazkuom plius dairosi aplinkui o kas toliau......jei vyras irkluoja tai ok o jei pati sedetumet irkluotojo vietoj tai jauciu kad visa kompanija labai stabdytusi ir toli nenuplauktu. cia as apie tas dvivietes baidares. o tos kur didesnes kokios buna tai vis tiek manau kad tokio amziaus vaikui reiktu kad salia kas sedetu uzimtu ji kad galima butu ilgiau papalukt (sprendziu pagal savo vaika nors jai dar tik 1,5 m)

    ritalija

  5. 0

    Štai kelios idėjos, kaip pasiruošti plaukimui baidarėmis su vaikais:
    https://kaimoturizmosodyba.eu/baidares-dzukijoje-su-vaikais/

    Anonimas

  6. 0

    Plaukėme pernai su nepilnų 3 metų anūkėle, viskas labai puiku, mažylei labai ptiko, daug įspūdžių, matė nemažai vandens paukščių, plaukėme 15 km atstumą su sustojimais, maždayg 5 valandas. Į 2-jų vietų baidarę, viduryje dedama vaikui kėdutė, vaikui uždedama vaikiška liemenė. Šiemet vėl plauksime.

    Anonimas

  7. 0

    2014 Plaukem lenkijoje, augustavo kanalais ~ 25km. per vieną dieną. Mergaitei buvo 3m. visa kelionė buvo puiki, pairklavo, pamiegojo...Kai lipom iš baidarės visi pervargę - ji sakė kad dar nori plaukti :)))

    Anonimas