• 5ats.

    Ar žadinti 2,9 metų vaiką naktį?

    Kaip pripratinti keltis naktį padaryti sysiuką ant puoduko? Sauskelnių nenešioja jau seniai, pietų miegą išmiega be sauskelnių, o naktį vis bėdos. Nesikelia sysių, daro į lovą. Gal reikia žadint, bet tada kada? Gal kas susidūrėt su tokia bėda? Bandom žadint, nesikelia, o po keliolikos minučių lova šlapia

    labirinta2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    zadinimas nakti gali buti viena is iseiciu,gal tik varginanti vaika,gerai jei jis pasysios ir vel nueis miegoti,o jei issibudins? :) siulyciau vakare jau kelios valandos pries miega apriboti vaikui gerimus,pries pat miegeli nueiti pasysioti dar ir tada nakti nebus bedu:)

    sandritute

  2. 1

    stebekite nakti vaikuti. jis kai nori sysio pradeda muistytis vartytis tada ir sodinkite ant puoduko jis pasiusios ir toliau gales ramiai miegoti.

    dovukas11

  3. 1

    aš niekada nežadindavau kažkaip pats nebedarydavo, po nakties visada sausos sauskelnės būdavo ir pradėjom be jų miegot, galiausiai jei nori tai atsikelia ir sako sysiu... čia jau nuo 1,9 metukų šitaip, bet visi vaikai skirtingi tai siūlyčiau niekada nedėti pampų, iš vakaro 3 h prieš miegą neduoti skysčių (sriubos, arbatos, agurkų, arbūzų, braškių, kitų uogų kurios skatina šlapinimąsi) jei šiaip atsigerti prašo tai žinoma kad duoti :) prieš pat miegelį padaryti sysiu... jau vaikas didelis ir gali pilnai išmiegoti sausas, bet jei iš vakaro skysčių prisigeria tai net suaugęs laksto į tualetą ;) Aš tai galvoju gal nežadint. Nebent jei kiekvieną naktį daro sysiuką į lovytę tada nebent žadinti, bet jei tai tik avarijos ne kiekvieną naktį tai manyčiau ateis laikas ir pradės pats keltis, iki pirmos klasės išaugs, supras, pajaus kad reikia paprašyti ;) O žadint na bent aš tai būčiau labai pikta jei vidury nakties giliam miege mane pažadintų ir sodintų ant šalto puodo, dar sėdėt... gal neperšlampamą paklodę paklokite ir aišku jokiu būdu sauskelnių naktimis nedėkite - taip greičiau supras, kad verčiau pasiprašyti ant puduko nei paskui šlapiam miegoti ar sujudimas keičiant patalynę.. :) Tai mano nuomonė ;)

    lydekaite

  4. 1

    Bandykite mieganti pasodinti ant puoduko,jis net nespes issibudinti ir vel paguldysite ir jis toliau miegos.

    marinaaa

  5. 1

    as pati vaika pasodindavau mieganti ant puoduko ir i ausyte tyliai sakydavau sssss, beveik visada padarydavo. kai pradejo maziau padaryti sodindavau veliau , taip po truputi tik ryte pradejo daryti ir nakti nesikeldavau. viskas uztruko 2,6 men. vaikas buvo 2.2metu.

    Anonimas