• 9ats.

    namai, kuriuose iš pradžių karaliauja katinas ir vėliau atsiranda kūdikėlis :)

    norėčiau paklausti, kaip katinas reagavo, kai parsivėžėte naujagimį į namus. ar katinas nepavydėjo dėmesio? ar mažiukui nebuvo alergijos?

    axstaNaminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mes turejom perse, tai ji labai pavydi.labai mylejom ja, leisdavom viska. jau kai nusipirkom vezimeli jai jis nepatiko, nes ilipdavo ir draske ji, o kai parsivezem maziu is ligonines, tai isoko i vaiko lovyte ir jis issigando. tai kate ta pacia valanda buvo supakuota ir isvesta i kaima.va tokia musu istorija.. gal kiti reaguoja kitaip, bet musiske sureagavo neigiamai

    cooliuke

  2. 1

    Lauk katiną kuo skubiau iš namų,dar neatsiradus kudikėliui, (Žinoma į geras rankas).
    Beje katinui šeimininkas nebūtinas,jie puikiai prisitaiko ir prie lauko sąlygų.
    Katinai,neprisiriša prie žmogaus,jie pirmenybę teikia savo teritorijai.Jei katinas auginamas namuose,tai žmogus yra jam,viso labo "isibrovėlis į jo teritoriją" :)

    Anonimas

  3. 1

    alergijos nebuvo, kationas pauose ir nelindo prie vaiko. Pavydo nebuvo, nors katinui tada buvo puse metu.
    O dabar kai vaikui metai, jei geriausia draugai, daznai zaidzia akrtu.

    Adri

  4. 1
  5. 1

    mes turim maisita perse,tai su harakteriu katyte,buna tiesiog sedi salia,o jai sauna i galva ir uzsoka isikabindama nagais( zaisdzia taip)kur nori ten miega,na karaliene, tai bijojau kaip elgsis su vaiku,kai atvezem vaikuti,tai vis lysdavo pauostiti pasiziureti is arti ir bande pora kart i lovyte isokti,bet gavo uztai,taip labai stebejau kate,su laiku priprato,kai verke vaikas atbega pagosti,zaidzia,mes paskui ja begiojame ,o jinai slepesi nuo musu,dar pastebejau labai domisi vaiku ,kai ropoja,tai irgi priziuru,nes pabando su letena paliesti,bet sakau negalima,su kate kaip su suniuku dresiruoju :)

    Juljana

  6. 1

    katinas iseina:))dazniausiai

    raima

  7. 1

    Nepavydejo visai katinas, jis daugiausia laiko praleidzia lauke, tai su dukryte mazai kontaktavo kol buvo mazute, o kai dukryte pradejo vaiksciot, tai katinas nuo jos bego,nes musdavo ji, tampydavo uz ausu ar dar ka nors darydavo...

    estrella181

  8. 1

    Alergijos nebuvo,aisku katinui labai nepatiko naujas gyventojas,bande uzlipti ant leliuko,pauostyti,labai jau stebeti reikejo,kai vaikutis paaugo,susidraugavo su katinu ir pagaliau mano vaikui 1.6m.ir ja katinas pripazino,dabar jau draugauja.

    marinaaa

  9. 0

    viska ka imame auginti prisiimame uz ji atsakomybe... visiskai nepritariu anonimui... "lauk katina is namu kai atsiranda vaikas". NESAMONE. Simtai seimu su mazais vaikais augina katinus, sunis ir viskas tvarkoj....
    o reikia katinui seimininku ar ne cia jau nuo katino priklauso, o ne nuo to kad jis katinas yra, ne visi sugeba augti lauko salygomis.

    grazimama