• 3ats.

    nuotraukos, kaip faicebooke pasiziureti bendras nuotraukas?

    Laba vakara. Sakykit prasau kas nusimano, kaip faicebooke pasiziureti bendras nuotraukas, kai zmones jas isdeda viesam ziurejimui. Kur reikia ieiti ? nesuprantu, ieinu su passwordu o ka toliau? atsiprasau bet niekada dar nesinaudojau faicebooku, tik uzsiregistravau, Aciu atsakiusioms.

    KacenkaLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jei to zmogaus neturi savo drauguose, tai nueini i jo anketa (galima i paieska - virsutinej eilutej - irasyti jo varda, pavarde arba slapyvardi), ir spaudi ant pagrindines nuotraukos. Kartais paspaudus ant pagrindines nuotraukos foto albumai neatsidaro, tokiu atveju, jei pagrindiniu nuotrauku foto albumas yra privatus. Tada, jei anketa yra nauja ('timeline'), reikia paspausti kaireje puseje ant nuotrauku, o jei ankstesne fb anketos versija, tada kaireje puseje ant 'nuotraukos', ten, kur zemiau pagrindines nuotraukos. Bet, jei neturi to zmogaus drauguose, tai jis/ji gali buti pasidares/iusi visas nuotraukas privacias, tokiu atveju matoma tik pagrindine nuotrauka.

    Yuki

  2. 1

    virsuj eilutej ivedi ieskomo zmogaus varda pavarde ar kt kaip jis ten pasivadines, ant jo pagrindines nuotraukos paspaudus atsidarys to zmogaus pagrindine siena, zemiau desinej pusej bus nuotraukos (photos), paspausi ant tos nuotraukytes ir atsidarys albumai, jei jie viesi.

    Anonimas

  3. 1

    Tai turi turet ta zmogu, kurio foto nori paziuret, drauguose:) jo anketoj yra nuoroda Nuotraukos, o ten rasi albumus:)

    Mystica