• 29ats.

    Kodėl moterys dažniausiai gimdo "netyčiukus", net jeigu neturi normalaus darbo, išsilavinimo, pinigų, yra priverstos būti priklausomos nuo vyro ir kęsti pažeminimus?

    Ar ne geriau prieš gimdant susikurti materialinę gerovę?

    NastiaKKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 8

    Todėl ,kad jos yra irgi atsakingos už užsimezgusią gyvybę. Manau,kaip bebūtų - gimdyti , yra geriausias pasirinkimas. Kodėl tėvai dėl savo,kad ir netyčinės klaidos turi spręsti už bejėgį dar negimusį vaiką gimti jam ar negimti. Manau niekas neturi teisės atimti gyvenimo iš užsimezgusios gyvybės. O jei jau nieko taip neturi ir gyveni su netikėliu vyru, tai gal pirmiau reik gyvenimą susitvarkyti ir nesimylėti su moters negerbiančiu ožiu.

    Pabuciuok

  2. 5

    as turiu "netyciuka", esu priklausoma nuo vyro, neturiu savu pinigu - bet net jei praeityje buciau zinojus kad atsidursiu tokioj situacijoj vis tiek buciau gimdzius. labai myliu savo vaika ir neisivaizduoju gyvenimo be dukrytes :) nuzudyti tiesiog negaleciau...

    arcita

  3. 4

    Turiu netyciuka. Pati esu netyciukas, mano vyras toks pat netyciukas. Abu esam normalus, protingi, mylimi zmones. Musu vaikas taip pat [pats nuostabiausias, graziausias ir visoks kitoks -iausias.
    Vaikai ateina ne tada, kada nori tevai, ateina jei tada, kada nori patys vaikai. Pagiomdziau antrame kurse, buvau neissilavinus kaip tu sakai, be stazo, uz vaika gaudavau varganus 97Lt ( neturinti darbo kaip tu sakai), bet nieko cia nebuvo baisaus. Mokytis sugebejau ir su vaiku ant ranku, o ir uzsudirbti viena kita lita sugebu. O KLodel paklausiai apie vyro pazeminimus tai isvis keistas klausimas. Manes vyras del to nezemina, o kaip tik dar labiau gerbia, kad augindama jo sunu sugebu buti puikia mama, namu seimininke, nuostabia zmona ir dar gera studente. Pas mus zeminimo nera. Uz tad dar ir dar viena netyciuka gimdyciau, net nesusimastydama apie kitas alternatyvas, nes tycia ar netycia, bet tas kudikelis yra visad taip pat laukiamas ir mylimas ir isauga tokiu pat garbingu zmogumi!

    Adri

  4. 4

    todel kad nevisos gali nuzudyt gyvybe.

    Anonimas

  5. 4

    Kas žino,gal ir tu pati buvai netyčiukas?
    O tai,pagal tave pačią, dabar gal ir tavęs neturėjo tokiu atveju būti ?
    Materialybė yra užgyvenamas dalykas, o vaikai yra geras paspirtukas pajudet i prieki.
    Santykiai tarp vyro ir moters priklauso nuo poziuriu,ir abiejų pusių priimtinumo.Jei nori but islaikoma, tai taip ir gyveni.
    Ir pas turtuolius taip pat gimsta neplanuoti vaikai.
    Tai dabar visi, kas gyvename iš minimumo ,negi pati rekomenduosi negimdyt,o žudyt?
    Beje ir pas mamas be jokio pagrindo po kojom,ar gyvenančiom iš vyro kišenės,taip pat užauga nė kiek ne mažiau nuostabūs žmonės ir nepritekliuje,nei ponaičiu vaikai.
    Ne viskas materialumo vertybėse slypi.

    Anonimas

  6. 4

    neuzpyk, bet tokia klausimo formuluote man yra visiska nesamone.ka bendro gimdymas turi su issilavinimu?turimais pinigais? ar priklausomybe nuo vyro?ar tu nori, pasakyt,kad jei siuo metu neturi darbo, pinigu ar issskyrei su tuo vyriskiu, kurio vaika gimdysi, turi abortuotis????

    raima

  7. 4

    Daug priezasciu yra kodel,pas kiekviena savo atsakimas,as pvz irgi neturejau nieko tik mylima vyra,bet pagimdziau,nes mums vaikai yra viskas,be ju neisivaizduojam savo gyvenimo,be to jie nemaiso kurti gyvenima toliau,o atvirksciai stumia i prieki.

    Jolka123

  8. 4

    todėl,kad turėti kudikį tai priligstama dideliam stebuklui vaikas suteikia daug dziaugsmo na ir nemazai rupestelio:)

    Anonimas

  9. 3

    siais laikais ir viena gali uzauginti nebutinai vyras salia

    sandi

  10. 3

    As ir pastojau dar neistekejus, bet pas mane net nebuvo minties apie nestumo nutraukima, kadangi su pirmu vyru gyvenau 8 metus ir nepastojau nesisaugodama, maniau negaliu tureti sio stebuklo. O dabar esu lb laiminga ir viskas susitvarke ir susideliojo i savo vietas.

    rasarockina