Atsakymai

  1. 3

    as kepu keptuveje, ispradziu ant labai mazos ugnies, kad mesyte iskeptu po to padidinu, kad patys apskrustu. o valgau su: pasidarau, padazas pomidoru, grietine ir dziovinti krapai, viska sumaisau ir toks mini padaziukas iseina, na bet man tai skanu.

    tikmama

  2. 2

    mes valgom tik musu paciu pagamintus koldunus, nes neskanus man parduotuviniai. Apkepu keptuveje, kad apskrustu ir naudojam cesnakini padaza.

    Erika

  3. 2

    keptuvej kepinu, daugiau aliejaus tik pilu kad gruzdinti butu tokie. baigiant kepti uzbarstau vegetos prieskoniu. o padaza dazniausiai darau cesnakini - majonezas maisytas su pomidoru padazu (nedaug) ir isspaudziu cesnaka. kepant reikia daugiau vartyti su kokia medine mentele kad apskrustu visi sonai :)

    arcita

  4. 2

    man labiausiai patinka 'Musu' koldunai o padaziuka tai paprasta tik prieskoniuku kokiu megsti. sudedu i cenakines koldunus uzpilu padaziuka, uztarkuoju surio ir pasaunu i orkaite kol suris issilydo :) tik per ilgai nepalaikyk nes padaze jie suminksteja ir tada nebera taip skanu, turi but traskus :)

    LGreta

  5. 1

    As kepu fritiurineje arba gilioje keptuveje. I ikaitinta alieju dedu saldytus, naetsildytus koldunus.
    Padaza darau cesnakini: majonezas, cesnakai. Buna dar surio itarkuoju ir mikrobangu krosneleje pasildau, kad issilydytu suris.

    Imbiere

  6. 1

    o tinka pavyzdziuj pirktiniai koldunai tai juos reik pries kepant atsildyt,ar saldytus sumest? :)

    mamulyte

  7. 1

    fritiurinei geriausia

    sandi

  8. 1

    Patinka su sojos padazu.

    Yuki

  9. 1

    Kepu keptuvej su daugiau aliejaus, valgom su grietine arba pirktu padazu su garstyciom...

    estrella181

  10. 1

    as taip pat kepu ( tiksliau jie verda aliejuju) fritiurinej , o valgom su daug grietines

    Mazute