Atsakymai

  1. 3

    Aš siūlyčiau nueiti pas odos gyd. Nes tokią problemą ir aš retkarčiais turiu, kuri atsinaujina priklausomai nuo patirto streso ar didesnės įtampos. Manau, kad šampūnas gali tik panaikinti matomas pleiskanas (kaip sakoma ir reklamoje), o pačios problemos neišgydys. Kažkada aš naudojau Nizoral šampūną, dabar jau nežinau kiek kainuoja, bet anksčiau tai tikrai nemažai kainavo. Bet pleiskanas tik apgydė, o po kiek laiko jos vėl atsirado. Tepiau tepalu (atrodo spirig firmos) Kerasal ir ploviau "baltarusišku" šampūnu nuo pleiskanų (sudėty yra deguto ar dervų, pirkau Droge, apie 10 lt). Bet tai viskas buvo prieš nėštumą, o padėjo tik gydytojos išrašyti tepaliukai, be to kompensuojami. O dabar neseniai vėl atsirado ši problema, tai vėl ėjau pas gyd. Tai ji sakė, kad daug ką duoda nuovargis ir pan. Išrašė gaminamo tepalo, nes kitokių maitinannt naudoti negalima. Tai pasitepus po savaitės išnyko. O šampūną vis dar tą patį, iš Drog'o naudoju. Jei tikrai galvoji, kad tai rimta, niežti galvą, galvos oda pasidengusi pleiskanų sluoksniu, būtinai pasirodyk gyd.

    elegancija

  2. 2

    Ne neteko ir dziaugiuosi

    liena

  3. 2

    Manyciau,kad reikia kreiptis i dermatologa.Gal israsys kokiu vaistuku ir rekomenduos galvos trinkimo metoda, bei priemones.

    gintarep

  4. 2

    Atradau ir aš šampuną nuo pleiskanų iš GARNIER
    Fructis serijos. Ten į sudėtį įeina stiprus vaisių koncentruotas ekstraktas,kuris panaikina pleiskanas,net iš pirmo karto. Sekmės.

    Deimax

  5. 2

    mano irgi labai jautri galvos oda,reaguoja,net i vandeni jei kitur issiplaunu,naudoju Eucerin sampuna,man jis tinka,o perku vaistinej:)

    tuti

  6. 2

    Kazkada ir man buvo tokia problema,nepirkau brangiausiu sampunu ir pan, tiesiog kiekviena karta pirkdavau maza bonkute sampuno ir ieskojau savo galvaj tinkamo:)Atradau ir dbr ta problema isnyko:)

    Doviliuke

  7. 1

    Čemeryčių vandenį, žibalą arba pušų spyglių aliejuko kaukę [pasidaryk

    Auksare

  8. 1

    taip esu susidurusi..lietuvoj niekada neturedavau atvaziavau y anglija prasidejo pleiskanos,netiko is cia sampunai.tai siunciuos is lietuvos

    Rima1

  9. 1

    ir dar arbatmedziu aliejaus ilasinti i sampuna

    ruta26

  10. 1

    o man geriausiai padeda kauke sulsena

    ruta26