Atsakymai

  1. 1

    Jei ji tave apgavo, tuomet i policija reikia keiptis.

    Imbiere

  2. 1

    raima o tu kosmetika iškišineji ir dar daug visokio slamsto taip pat nelegaliai ..ale geras paslaugas teiki ir tave dabar reikia įskust,patikrinimui,kokia legalistė :)).
    Ir tuos kas iš taves perka,tavo supratimu.

    Anonimas

  3. 1

    kie as zinau, tai dauguma svetainiu irgi nelegalios, neoficialios, neturi leidimo perpardavinet, bet moka mokesciu kazkiek Lietuvai ir joms daromos nuolaidos

    raima

  4. 1

    Vat tame ir esme,kad nezinom ka pirko,nes pvz irgi yra portalai,kur parduoda drabuzius nesiotus,tai irgi nelegali prekyba,bet jeigu zmogus nevirsija per metus tos sumos,tai gali pardavineti laisvai ir toliau ir jokiu baudu nebus.

    Jolka123

  5. 1

    bet Mystica pirko ne bulkutes is bobutes ir ne kita savos gamybos produkcija:) tu pagalvok kodel paraveja jai pati pasake, kad tainelegali prekyba?

    raima

  6. 1

    Tai vat,jeigu bobule uz parduotas bandeles gauna pajamu per metus daugiau nei 8000 lt atrodo,tik tada skaitosi,kad dirbo nelegaliai.O kitaip gali paradvineti ir be visokiu lecenziju,jeigu tos sumos nevirsis,todel ir nera jokio nusikaltimo nei pardavineti,nei pirkti.

    Jolka123

  7. 1

    tarp kitko, jei bobute uz iskeptas bandutes turi atitinkamo dydzio pajamas,tai turi moket mokescius:)

    raima

  8. 1

    taip Jolka, jei bobute jas pati kepa ir parduoda, tai legalu, o jei parvezus is lenku perparduoda, tai jau nelegalu.tiek pirkti, tiek parduoti -nusikaltimas:)taip, kad pries pirkdama issiaiskink arba pati varyk pas lenkus:)

    raima

  9. 1

    Raima: as kaip pvz parasiau :) jeigu as bandele nuperku is mociutes kuri kepa,tai cia jau nusikaltau,nes bobule neturi tam lecenzijos? O is kur man zinoti turi ji ar ne,visur klausineti?

    Jolka123

  10. 1

    Jolka,tai tavo supratimu nelegaliai perparduodama gali but tik degtine ir cigaretes?pagalvok ar pati nenusikalbi:)

    raima