• 16ats.

    ant kokio ciuzinio miegate?dormeo girdejau tik kad reklamos daug, o kokybe nesiskiria nuo lietuvisku ciuziniu..

    pasidalinkit patirtim:)

    audingagNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    miegam ant dormeo iMemory Silver. tikrai nesigailim, kad nusipirkom, superinis daiktas.

    cooliuke

  2. 3

    mes miegame ant paprasto ciuzinio,bet gryzus pas tevukus atosotu gawom proga patogiai miegoti ant viskoelastinio ciuzinuko (nz ar taip jis tiksliai vadinasi) tai miegjau kaip uzmusta...bet jis ne is dormeo..sakiau sekantis pirkinys bus nauja lowa ir toks ciuzinukas...:)

    saulyte6

  3. 3
  4. 3

    miegam ant paprasto,o apie dormeo as girdejau kad labai geras ,bent jau tas ciuzinukas

    mamulyte

  5. 3

    Mes miegam ant spyruoklinio paprasto, bet kai numavomės butą miegojome ant dormeo comfort ar memory kažkaip taip vadinasi. Tai galiu pasakyti, kad miego kokybė tikrai skiriasi. Kitoje lovoje su bet kokiu čiužiniu man sunku buvo miegoti kol pripratau...
    Ateity tikrai pirksime, nes ir vyras sakė, kad skirtuams jaučiasi didelis. Nemoku apsakyt kuom net... ant dormeo čiužinio atsiguli ir visai kitoks gulėjimas, kažkaip lyg nesvarumo būsenoj pasijunti... na kažkoks toks jausmas atpalaiduojantis malonus :) Man asmeniškai tikrai skiriasi tie čiužiniai...

    lydekaite

  6. 3

    lietuviski normalus ciuziniai pvz lonas ir brangesni uz dormeo lyginant tos pacios klases ir medziagu ciuzinius...
    miegam ant spyruoklinio svedu gamybos minksto ciuzinio, man per minksta, zadam pirkti dormeo memory 2+12, ta klasikini, kietoka. nes nezinau is ko girdejai, bet kiek pazistamu, draugu ir bendradarbiu turi ir paciai teke ant ju miegot, tai negaliu pasakyt nei vieno blogo zodzio, o "nesiskiria nuo lietuvisku" tai labai jau nekonkreciai pasakyta - tu lietuvisku visokiu yra, ir dormeo turi gan platu pasirinkima.

    Anonimas

  7. 2

    Miegam ant pačio paprasčiausio, o mažylei pirksim arba iš bambuko arba grikinį

    Ganešas

  8. 2
  9. 1
  10. 1

    Mes miegam ant 160 cm pločio sofos, ant viršaus (kad plyšio nesijaustų) užsidėję viskoelastinį dormeo antčiužinį. Man labai gerai, o vyrui per karšta ir per minkšta, skauda nugarą.

    marcipana