• 10ats.

    Kada reikia tartis su daktarais del gimdymo ?

    Sveiki, mano nestumas yra 6,5 men. Nusprendziau kad noriu gimdyti Vilniaus gimdymo namuose ir noreciau susitarti del gimdymo. Kada reikia pradeti tartis? Ir gal esat gimdziusi kuri nors ten ir gali rekomenduoti kuria geresne daktare ?

    CristalleGimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tariausi, kai buvo 36 davaites, bet gimdziau ne vilniuje.

    cooliuke

  2. 2

    As tariausi, kai buvo 38sav. Tiesiog paklausiau, ar jei suejus 39-tai savaitei gimdymas neprasides savaime, ar tokiu atveju gales gimdyma skatinti vaistais. Gydytojas sutiko, ir veliau tiesiog nuvaziavau i ligonine (buvo jau daugiau kaip 39sav.), ir pasakiau, kad noriu gimdyti jau siandien :) Nors beabejo, skatinant gimdyma, ta pacia diena pagimdysi nebent per stebukla, visas dvi paras kankinausi, kol prasidejo gimdymas ;)

    Yuki

  3. 1

    Gimdziau VGN pas Sonata Kliokmaniene - super gydytoja. Zinau, kad neblogas gydytojas Sklerius - apie ji vien geri atsiliepimai.
    Tartis as nesitariau, pas ka papuoliau, pas ta.
    O del nesilankymo ar lankymosi pas pasirinkta gydytoja - jei jau ruosiesi moketi pinigus, tai geriau is anksto zinoti uz ka juos moki, o gal su tio gydytoju biolaukai nesutaps ar dar kas :) Tada ir pinigai bus sumoketi, ir nepatenkinta busit...

    Isnykstanti

  4. 1

    O tai jeigu as nenoriu pas jy lankytis o noriu tiktai gimdyti ? Tai negalima taip ?

    Cristalle

  5. 1

    Aš irgi gimdžiau VGN, tariausi, kai buvo 36 savaitės. Gimdžiau pas nuostabią gydytoją Aliną Kitovienę, ją rinkčiausi ir dar kartą. VGN turi konsultacijų skyrių, todėl galite ir dabar tartis su gydytoju kažkuriuo ir pas jį lankytis iki gimdymo, aišku tai kainuoja.

    Lauryytte

  6. 1
  7. 1

    jei jums 6,5men.tai pats laikas jau tartis su gydytojais,juk nezinot kada tikri saremiai uzeis:),as tariausi 6men.

    nežiniukė

  8. 1

    GIr dar girdejau kad Razumu yra du. Vienas jaunelis ? Pas kuri gimdete ? Teva ar sunu ?

    Cristalle

  9. 1

    As kaip tik ir gimdziau VGN pas gydytoja Razuma, labai geras gydytojas mums labai patiko, tikrai profesionalas. Jau tikrai tau pats laikas eiti tartis, as tai jau nuo dvieju menesiu iskarto uzsirasiau pas ta gydytoja ir jau jis mane stebejo iki pat galo ir prieme vaikuti

    Pingvin

  10. 0

    Girdejau kad sumoketi reikia jeigu gimdai naturaliai tada 600 lt o jeigu cezaris tada 1000 ? Ar tai tiesa ? Kiek jiems reikia duoti pinigu ?

    Cristalle