• 12ats.

    Senai cia lankiausi, nes esu nesveikai pasinerusi į namu beprotiska tvarkyma, svara, valymus ir t.t., del to nepatiriu daug maloniu akimirku, nes visur ir visada mano mintys sukasi apie namu tvarkyma, zinau ir jauciu, kad tai nenormalu ir pati nuo to esu pavargusi, bet kitaip nebegaliu, jauciu kaip priklausomybe, kurios niekaip negaliu atsikratyti, prasau atsakyti tu mamyciu, kurios kazka panasaus isgyveno, ir kaip nugalejo ta bjaure yda?

    aciu

    gintarevilteNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    saunuole,geriau svaroja sedeti,neigu kiaulyne

    ABMamyte

  2. 2

    tai vadinasi pedantiskumas - tik ju buna visokiu atmainu, as ir tokia esu, bet as labai nervuotis imu ir netvarkau bent jau pastaruosius metelius, dantis sukandusi perlipu vaiku zaislus ir vakare surenku.

    Lulu

  3. 2

    Aš irgi manau, kad tai jau nesveika. Žinau, kad tos perdėtas tvarkingumas gali slėpti psichologinę problemą, kuri yra išsprendžiama lankantis pas psichologą.

    trejetukas

  4. 2

    Manau, kad viskas normalu yra :)

    Ganešas

  5. 2

    va taip lygiai tas pats ir man negaliu pamatau kokia dulkele iskarto griebiu siurbli.. Ar tai normalu? esu didele pedante... :(

    sidonaa2

  6. 1

    sveiki, as manau kad jei jums paciai atrodo kad esate jau ''per daug pedantiska'' tada tikrai reikia kazka daryti, as radau gera buda-knygas apie kazkokias psihologines problemas. Pvz mane kankino ivairios slogios mintys apie ateiti, nerimas ir pan. tai nusipirkau knyga apie nerima ir kaip jy iweikti, kazkaip net akyse praswiesejo :) deja pas psihologus neturejau pinigu eiti, bet knygu visokiu yra prirasyta, pasidomekite manau atrasite sawaja.

    Pingvin

  7. 1

    na jeigu zmogus gyvena vien tam kad gaudytu kiekviena krintancia dulke tai cia jau tikrai liga, pasiskaitykit yra visokiu ligu, vieni nuolat tvarkosi, kiti nuolta prausiasi, nes jiem atrodo kad jie vis nesvarus, ir t.t. reik kreiptis i medikus jeigu tai trukdo gyvent, kad ir kaip juokingai tai skambetu :)

    lutte

  8. 1

    kas per daug tas nesveika ;) jei jau blogai jaučiatės ir trukdo jums ta manija tai net nežinau kažkaip tvarkytis reikia :)
    Turėjau bendradarbę, kuri atėjus darbe nervuodavosi, kad ryte išeidama neužklojo ant lovos užtiesalo, ir taip nuoširdžiai jai negera dėl to... arba buvo ateina į darbą visa pikta.. sakau kas yra?? Sako jau einu pro duris, vėluoju į darbą, o vyras žiūriu sujaukęs drabužių spintą, ir tiek pyksta ant vyro taip jai negera dėl tos netvarkos..mat nespėjo sutvarkyti, grįš į betvarkę :D Ir dar buvo .... pasakojo išvyko į Palangą kelioms dienos ir ji prisiminė, kad kažkokios dėžės neiškrovė stiklainių, kuriuos reikėjo išplauti ir nunešti į rusį :D Tai vyras neapsikentęs sutrumpino atostogas ir grįžo namo plaut tų stiklainių :D Na jei ant tokio lygio jums tas pedantiškumas tai manau jau reikia kažkaip padėti sau, nes greit aplinkiniams vėžys bus :)

    lydekaite

  9. 1

    normalu geriau tvarkinga negu kuriai dzin.

    Anonimas

  10. 1

    Aciu uz palaikyma ,nes jauciuosi kartais nuciuozusi nuo proto:)))

    gintarevilte