• 14ats.

    Kaip manote, kiek pinigų per mėnesį reikia vieno mažamečio vaiko išlaikymui? Ir kiek tada trijų asmenų šeimai?

    Aš niekaip negaliu suprasti, kaip trijų asmenų šeima išgyvena tik iš pašalpų... Bet gal įmanoma? Tai kaip tada gyvena, ką valgo, kuo maitina vaiką ir kaip tada, jei vaikas suserga ir reikia pirkti vaistus?

    labirintaŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Mes 4-se,tai isgyvenam is 1500 lt.irgi neblogai.

    Jolka123

  2. 4

    gyvenam tryse, pinigai "sprogsta ore", nueinu i parduotuvę 4-3 kartus per savaitę, per kartą išleidžiu 30-40 lt, o nieko nenuperku...taip maistui ir pramoninem prekem 1000 lt, plius daug produktų ir daržovių atsivežam iš kaimo. kai tokios kainos neišsivaizduoju kaip soc. remtinos šeimos išgyvena. bet manau, kad tokiose šeimose asmenys dirba nelegaliai, jei negirtauja...

    axsta

  3. 3

    viskas priklauso nuo poreikiu - ar kuris seimos narys ruko, vartoja alkoholi, gal kazkam pastoviai reikia vaistu ir t.t. na mes trise bet as net bijau skaiciuoti kiek isleidziam nes maisto kainos kosmines, mano vyras megsta saldumynus tai iseina nemazai viskiem sokoladukam, bandelem ir t.t. vaikui aisku pampersai, misinukai, mesyte ir t.t. daug iseina bet niekur nedingsi, gyventi reikia. is pradziu stebejausi kur dingsta pinigai nes i kavines nevaisktom, baliu nerengiam, firminese pardese nesiperkam...ir pradejau rinkti cekius is parduotuves, tada paaiskejo kad viska tiesiogine to zodzio prasme "praedam"... baisu. kaip isgyvena seimos is soc pasalpu neisivaizduoju bet manau uzdarbiauja papildomai. o ka daryti.

    arcita

  4. 3

    Na pas mus keturiu asmenu seima,tai mes is 2600 puikiai isgyvenam.

    ineta1991

  5. 2

    Mes dviese maistui isleidziam 400lt.Vasara pas tevus prisiauginau darzoviu,turiu uzsisaldziusi mesos,vaikutis jau eina i darzeli.Kai aplinkybes privercia,tai ismoksti daug ko atsisakyt.

    grirute

  6. 2

    Jei poreikiai nedideli, gal ir įmanoma. Bet dažniausiai jūsų minimu atveju yra dirbama neoficialiai

    Ganešas

  7. 2

    augant vaikui keiciasi ir jo poreikiai,maziukui daugiausia issileisdavo sauskelnems,misineliui,dabar jau kitos islaidos darzelis,pramogos,musu atveju dar ir ivairus vaistai,papildai..musu pajamos 3 asmenims panasiai 2,5-3tukst.bet pasitaupyt nelabai iseina,labai daug maistui iseina mokesciams..

    sandritute

  8. 2

    mes trise siuo metu.Tai vien uz maista daug iseina.Tai menesio pajamos apie 2000lt/Mokesciai uz buta,benzinas i masina,mokestis uz darzeli.vaistai,jei reikia,vitaminai.Ir tai dar neissitenkam kartais

    ruta26

  9. 1

    gyvenam 3, 1600lt mėnesiui pakanka

    cooliuke

  10. 1

    oj cia yvairiai pagal poreikius... ir ziurint kas i ta islaikyma seimos ieina, ar tarkim ieina mokesciai....

    tikmama