• 19ats.

    Man skambina nezinomas numeris jau labai seniai, bet kai pakeliu rageli -visika tyla, jokio osimo ar kazkokio graso , tiesiog visiska tyla, net paziuriu ar tikrai pakelusi rageli esu kartais. Tai tesiasi jau labai seniai, tiesa pora kartu pakelusi girdedawau osima, lyg su masina vaziuotu ar kazkkas tokio, bet taip buwo tik pora kartu. O seip tas ''nezinomas'' numeris skambinejau jau kokius 2metus o kai pakeli - visiska tyla, lyg net ragelio nebutum pakelusi. O po to jokiu rodmenu nelieka telefone, kad tas nezinomas skambino, gal jums kas panasaus buwo? ka daryt????

    PingvinKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pas mane panasi situacija,mazdaug puse menesio adgal pirkom tele2 papildyma ir dave ezio korteles pakuote nemokamai.mes ta kortele istetem,o antra diena skabino nezinomas nr,tiksliau majakina,o vakar spejau pakelt ir ragelyja buvo tyla.net nzn kas ten,nes nr niekam nedalinom.o skambina kas antra diena

    ABMamyte

  2. 3

    as tai ismesiu ts ezio kortele,nes vistiek ji nereikalinga,o jum patarciau ir pakeisti kortele,nes kaskam nera ka veikti

    ABMamyte

  3. 2
  4. 2

    Cia dar galimas toks variantas.Buna "skype" pasigauna toki "pikta" virusiuka ,tai tas virusas automatiskai renka visus esancius kontakte tel. numerius.Tam kad istustinti paldytas saskaitas.
    Bet priimineti is skype skambucius"pokalbius" pvz; telefono aparate tokia paslauga naudojasi dar retas klientas,ir mazai kas turi su tokia versija. Signalas skambucio pagaunamas,o kontakto del to ir nera, nes jis "falsas" tele 2 rysyje .Jei jusu aparatas butu mandresnis, tai saskaita iskeliautu pas vagisiu,ir jos nebuvimo neatseksi.
    Man ir taip buvo,keiciau numeri.

    Anonimas

  5. 2

    Taip tesiasi jau 2 metus, ir jus vis dar nepasikeiciate savo telefono numerio? Kodel?
    Man taip, aciu Dievui, nutike nera. Jei taip nutiktu, jausciausi nesaugi, ir siaip nemaloniai jausciausi... Stengciausi issiaiskinti, kas skambineja, turbut net kreipciausi i policija. O jei tikrai niekaip nebutu imanoma issiaskinti, kas skambineja, tada tiesiog pasikeisciau savo telefono numeri.

    Yuki

  6. 1

    man taip buvo, o kai pabandziau perskambinti tai neisejo. kadangi pas mus abonenetas tai vyras pasiskambino i klientu info ir ten mum pasake kad cia kazkokios apklausu imones tel, nu kur skambina ir vykdo apklausas, matyt kazkas pas juos uzstrigo ir vis mano nr rinkdavo automatiskai. o baigesi tuo kad uzblokavo sita nr ir jis nebegali man paskambinti :)

    arcita

  7. 1

    va va mano mamai apie metus tokie bairei vyksta, bet db apie pora menesiu nustojo, dazniausiai naktimis budavo arba vakarop...

    vabaliuke

  8. 1

    pas mane ant samsung telefono tas pats budavo. persidedu kortele i kita telefona viskas normaliai

    Justeee

  9. 1

    Tai tuomet greicviausiai kazkas tycia persekioja,kaltu ieskokite tatp tu ks turejo ir aqnkstesni nr. ir kam is ju pranesete apie naujaji.(Ka dubliavote)

    Anonimas

  10. 1

    tai zinokite as jau keiciau numeri!! i kita numeri tas pats darosi! o kaip cia viena nare apie skype virusa rase...tai as neturiu jo instaliavusi i telefona

    Pingvin