Atsakymai

  1. 2

    esu isitikinus simtu procentu,naktim nevaiksto niekur,po darbo namie visada,o darbe moteriskiu nera,tik vyrai

    ruta26

  2. 2
  3. 2

    kai pradejo eiti i kaire iskarto pajauciau,jam pasakiau ,jisai tik pasijuoke is manes ir pasake durne-gydykis,labai izeide tokie jo zodziai tad nusprendziau ji pasekti ir rezultatas buvo akivaizdus,uztikau masynoj su kita,po savaites padaviau skyrybom.Buvo sunku,bet isdavystes negalejau atleisti,praejo metai dabar jis nori vel grysti bet jau velu:)

    Irina

  4. 2

    Zinoma kad tikiu ir pasitikiu,kitaip nebutu mano vyras.
    O neistikimybe man reikstu kad ta pacia akimirka kiekvienas einame toliau savo keliu.Be jokiu zaidimu,pasiaiskinimu.
    Ir nuoskaudos,nes tas zmogus toliau net neberupetu,nebutu prasmes ir prisimint.

    Anonimas

  5. 2

    siuo metu esu praktiskai garantuota kad istikimas nes neturi laiko ir galimybiu kazkur sukti i sona. bet nereikia prarasti budrumo. ar atleisciau? gal. bet noreciau zinoti priezastis neistikimybes - ar tik kad patenkinti geidulius ar del kazkokio naujai gimusio jausmo. jei del jausmu kitai moteriai - tada neatleisciau.

    arcita

  6. 2

    na as tikiu,kad esa istikimas:-)kokia gi cia meile be pasitikejimo.na o neistikimybes tykrai neatleisciau,man butu slikstu buti sale tokio zmogaus

    ABMamyte

  7. 1
  8. 1

    Manau tikrai ištikimas , o neištikimybės tikrai neatleisciau...

    neringami

  9. 1

    Siai dienai esu isitikinusi, kad jis istikimas. Nedaro jokio pagrindo manyti,kad kazko po sonu turi. Butu labai liudna, jei neistikimas butu.. Ar atleisciau, kol nesusiduriau su tuo, tai sakau, kad neatleisciau. O jei taip atsitiktu, nezinau, nes protas sakytu neatleisti, o sirdis patartu atleisti..

    Imbiere

  10. 1

    tikiuos kad istikimas,o ar atleisciau priklauso nuo situacijos visos

    sandi