Atsakymai

  1. 3

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi

    Anonimas

  2. 2

    Man tai juokingas tas kaloriju skaiciavimas - isivaizduoju, kad puse kilogramo braskiu tures daugiau kaloriju nei bandele. Ai, kad ir kilogramas, koks skirtumas, jei zinai, kad is braskiu gausi vitaminu, mineralu ir virskinimo neapkrausi, o is bandeles tik tusciu kaloriju prisirinksi:) Skaiciavau kazkada "zalioj" jaunystej, kai visai nereikejo nes ir taip "straina" buvau. Ka as zinau, atsigeri kokio limonado budavo, ai, tik kelios kalorijos. Paskui pagalvoji, kad vanduo visai be kaloriju ir puikiai troskuli numarina:) Kazkaip megstu pasikapstyt giliau. Vengiu sintetinio maisto, vietoj desreliu pavyzdziui mesos gabala renkuosi - bent jau matau, kad tikrai mesa valgau, o ten ko prideta, tai tik darbuotojai zino:)

    linelis

  3. 2

    Neskaiciavau ir neskaiciuosiu cia reik labai dideles kantrybes .

    kristulele

  4. 2

    Kažkada esu skaičiavusi kalorijas gal kokią savaitę,per tą laiką numečiau kažkur pusantro kilogramo,bet ilgiau tai tęsti neužteko valios;-)Reikėtų gal vėl,kaip nors prisiruošti,nors savaitę paskaičiuoti tas kalorijas...

    debesėlis

  5. 2

    Ar tai galima skaičiuoti,tiesiog jei noriu suvalgyti saldus:pvz. sausainių ypatingų,ar gabalėlio skanaus šokolado,mažiau pietų valgau. Laikausi viduriuko.:)

    Deimax

  6. 2

    gal ir reiketu kartais nes ant nakties prisikertu po to skundziuos kad negerai darau....bet....zodziai lieka zodziais

    ernestulea

  7. 2

    Hmmm, apie kaloriju kieki tik pamastau ir tada prilapoju sociai :D bet pastaruoju metu stengiuosi maziau riebaus maisto valgyti ir neuzkandziauti velai vakare, nes mano lasiakai man jau nebepatinka.

    Agne

  8. 1
  9. 1

    neskaiciuoju,bet idomumo delei pasiziuriu,kiek valgomas daiktas turi kaloriju

    ruta26

  10. 1

    Neskaiciuoju. Buna, kad ant produkto ipakavimo idomumo delei pasiziuriu kiek kaloriju turi.

    Imbiere