• 13ats.

    Vaikiški kvepalai. Kaip manote, kada vaikui jau galima nupirkti vaikiškų kvepalų? Kada jūsiškiai parodė, kad jau nori pasikvėpint rytais, kaip ir mama ar tėtis? :)

    maniškiui penkeri metai. tėtis pakvėpino kažkurį rytą ir paskui vaikas kiekvieną dieną išeinant į darželį pradėjo prašyti bent kažkiek jam papurkšti. nupirkau jam vaikišką tokį vanilinį purškiklį tai labai patenkintas, ir kvepia nerealiai skaniai golfukas jo.. kažin ar čia tokia laikina užgaida, ar jau pamėgs tai kaip rytinį ritualą?

    sandrituteGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As pati pradejau kvepintis (tiesa, tevo kvepalais, net neisivaizduoju kodel:) budama kokiu 14-kos metu. Manau, reiketu palaukti bent iki 10 metu amziaus.

    Yuki

  2. 3

    gali būti, kad priprato prie šito, nes mato tėtį ir jus kasdien darant tą patį :)

    cooliuke

  3. 3

    maniskiui 4 metai, ir pries eidamas i darzeli praso, kad tetis pakvepintu.. bet asmeniskai jam nepirskiu kvepalu, dar per maziukas, man tie vaikiski kvepalai isvis nesamone, ir vyrui sakau kad nekvepintu, man vaikas mieliau kvepia svara, skalbimo milteliais ar minkstikliu :D ta prasme isskalbti svarus drabuzeliai, kvepalai ir mazi vaikai, man nesiderina.. o va duktereciai 10 metu, ji jau nuo 8 metu norejo kvepaliuku vaikisku, tai cia suprantu jau i mokykla eina.. o cia mazi kleckiukai, spes dar kvepintis :)

    kristale

  4. 3

    mano suneliui du bet kaimatokadtetis ar kvepinuosi visada praso papurksti tai as ir vaikisku kvepaliuku nupirkau,tiksliau tokio kvepiancio vandens skirtonuopat gimimo.

    wiktoriuke

  5. 2

    Maniskiai kvepaliukus turi jau kai berniukui buvo trys o mergaitei du metukai.

    Ermita

  6. 2

    Mums greit du metukai bet dar kvepalu neturi ir neplanuoju pirkti.

    marinaaa

  7. 2

    kada tik parodo nora,maniskis dveju-jau nori,vis praso tecio,kad pakvepintu

    ruta26

  8. 1

    maniske jau 2m vis papraso ja pakvepinti

    sandi

  9. 1

    manau tik nuo paauglystes. kokiu 10-11 metu.

    Lulu

  10. 1

    As manau kuo veliau tuo geriau, dukrytei 1m7men., ir noro kvepintis nerodo, todel tuo labai dziaugiuosi...

    estrella181