• 15ats.

    Ar 3 menesiu mazylis domisi zaisliukais?

    Sveiki,turiu klausima,nes nezinau ar tai noormalu.Mazyliui tuoj tris menesiukai,jis jau daro apzvalgas kaip reikiant namuose,bet esme ta,kad jis mieliau stebi,kas ant sienos,sakykim paveikslais kokiais,lempas,langus ir visiskai nesidomi ji supanciais zaisliukais.Stabteli zvilgsnis,bet trumpam.Net sakyciau ji erzina jie,kartais net prisibijo,ar issigasta kazko.Gal jis bijo per ryskiu spalvu?Man net keista,kai mazylis apstatytas ivairiausiais zaisliukais,stengiasi tarp ju izvelgti kokia nors kita detalia,spinta ar lempa? ir kai nieko idomaus nemato,tiesiog ima verkti.Man kartais atrodo,kad jis visai zaislais nesidomes.Sako,tokio amziaus vaikai jau net bando i rankas imti kazka,"ragauti"..,jam nieko neiduosi.Nors tiek ramiau,kad savo pirstukus jau "atrado" ir ciulpia karts nuo karto.

    geguziukasLavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as pradejau rodyti zaisliukus nuo 1men. is pradziu barskuciu tai ji sugdavo galvyte garso link o jau 3men pati lyg bandydavo pajimti jai rodoma barskuti.

    mamyciuke

  2. 2

    domisi, maniskis db lygiai 3men, pats ima i rankas barskuti barskina, kramtuka kisa i burnyte, savo rankas taip pat idomiai apziurineja, kisa nyksti i burna, ciulpia, o zinduko neima nuo pat gimimo. ir aisku domina ji ryskios spalvos ir blizgantys daiktai, pvz labai ziuri i mano auskarus:)

    Anonimas

  3. 2

    Taip domisi,bet mes mamos to kartais nepastebame. Juk vaikas kiekvieną dieną vystosi ir auga. Jei nelabai reaguoja į žaisliuką,tai būtina tą žaisliuką jam duoti palaikyti.

    Deimax

  4. 2

    Vaikas vaikui nelygus manau neverta nerimauti. Dar pralenks ir kitus kai laikas bus. Maniske praejus savaitei kele galvyte kitu vaikai kelia tik 3 ir daugiau men bet dabar tie silpnesni pralenke savo stiprumu. Taip kad nesuk sau galvos :)

    austeja0809

  5. 2

    maniskei 4 menesiai ir tai tik neseniai pradejo imti zaisliukus,bet ir tai labai greitai nusibosta,jai labiau patinka rankytes grauzti arba su ciulptuku ziasti :) o anksciau tai jai irgi buvo idomiau i lempa ziuret i lubas,i sienas:) ojau kai nesiodavom po kambarius tai isputus akis stebejo viska kas aukstai:)taip kad nepergyvenk ateis laikas ir susidomes:)

    rujga

  6. 2

    Mano maziukui kaip tik vakar suejo 3 menesiukai :) manasis tai ima i rankas zaislus, kisa i burna, kramto kramtukus ir pns. I zaislus nelabai kreipia demesio. Tik patinka kai koki ijungi su garsu :) Gerai kad tavo stebi aplinka. O kad zaislu neima tai nesijaudink, su laiku prades imti ;) del ryskiu spalvu tai skaiciau kad kudykiams labai patinka, demesi patraukia. Mano maziukas tai labai stebi ryskias spalvas, bet juk ne visi vienodi ;) manau kad nera del ko nerimauti :) jam idomesne aplinka dabar ne zaislai :)

    Erika_P

  7. 1

    Nuo pirmo menesio pradejo dometis muzikine karusele ir ryskiu spalvu barskuciais

    ruta26

  8. 1

    manoji jau po truputi pradeda ometis bet dra nelabai

    ervijota

  9. 1

    gal nera jam tinkamu t.y. patinkanciu zaisliuku?manajai ne viskas patikdavo.rinkdavosi tik raudonus.

    gintarep

  10. 1

    Aš tuo metu irgi galvojau, kad kažkas netaip, nes tie žaisliukai buvo antroje eilėje. Kaip kitos sako, kad mažiukai užmiega prie besisukančios karuselės, tai mano į tai visai nereagavo. O ir mane netgi ilgai grojanti muzikytė pradėdavo erzinti. Jau kai pati sugeba pažaisti, tai tik dabar atranda jai patinkančius žaisliukus, ir su barškučiais pažaidžia, ir su kramtukais ir pan. Nors vis tiek labiau rūpi suaugusiųjų daiktai - ką nors išversti, paimti, atidaryti spinteles ar pan.

    elegancija