• 10ats.

    kur pirkote vežimėlius ir kitas prekes savo mažiesiems? Kur pigiausia supirkinėti viską iš pradžių? Rūbeliai, baldeliai ir pan.

    galbūt bazėje, gariūnuose, specializuotoj parduotuvėj? O galbūt važiavote apsipirkinėti mažajam džiaugsmui į Lenkiją? kur pigiausia?

    AnonimasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mes pirkom įvairiose parduovusė, galį iš "Vaikutis" parduotuvės, bet ne internetu, o gyvai. Ten pirkau ir vežimą, tikriausiai didžiausią pirkinį ir brangiausią, norėjau kokybiško ir su gerais techniniais parametrais. Kitus dalykus supirkinėjau per nuolaidas. Lovytę pirkome su 40 proc nuolaida Riki2 parduotuvėje, kai buvo išpardavimų savaitgalis Oze.
    Aš rinkausi specializuotas parduotuves ir nesigailiu, nes daiktai kokybiški. Apie turguje pirktus daiktus, nekalbant apie rūbus, girdėjau nemažai nekokių atsiliepimų.

    Lauryytte

  2. 3

    man visai nieko pasirode internetinis tinklalapis www.vaikutis.lt

    samsung1992

  3. 3
  4. 2

    Šiaip bazėj kainos tikrai nėra mažesnės. Mes irgi pirkom specializuotose parduotuvėse, ten ir akcijų visokių ir žaidimų būna

    Ganešas

  5. 2

    Lovyte ir pirmuosius rubelius pirkome Cipolino parduotuveje,taipogi ir patalyne bei viskas kas skirta maudynems,o vezimuka pirkome turguje.

    Ermita

  6. 2

    Lovyte, pataliukus, ciuzinuka, vezimeli pirkau vaikutis.lt, o siaip rekomenduociau Baby City parduotuve, ten yra visko ko reikia nuo A iki Z ir laiko sutaupysit ir kainos prieinamos:) sekmes;]

    Mystica

  7. 2

    Pirkom viska specializuotoj parduotuvej "Baby city", kadangi norejome kokybisku daiktu su garantija, nes kiek teko pirkt turguose ar dar kur viskas labai greitai susidevedavo... Sumokejom nemaza suma, bet jei dar suplanuosim kada antra vaikuti tie daiktai dar ir jam puikiausiai tarnaus :)

    Isnykstanti

  8. 2

    tai aš apie dėvėtus nekalbu, vis tiek ne viską dėvėtą pirksim, norisi naujo....todėl ir klausiu :)

    Anonimas

  9. 1

    Verta paieškoti intenete. Pvz., Lovytę su žirafos piešinuku už 179 Lt pirkome, Graco vežimėlį Symbio pirkome www.tavovaikams.lt - ir gan nema-ai sutaupėme. Paskui dar ir automobilinę kėdutę Graco pirkome - ten lojaliems klientams jie dar papildomą nuolaidą duoda.

    Anonimas

  10. 1

    daug ka pirkau internetu, siaip reikia nekubeti su pirkiniais, apsiziureti realias kainas, palaukti akciju pc,...pvz lovyte tos kurios norejau turguj 200 lt, vaiku parduotuvese virs 200 lt, o internete naujas pardavinejo po 179 lt, tik reikia nepatingeti ir paieskoti, daug ka galima pirkti is antru ranku, ypac rubelius, nes lb greit auga vaikai.

    Lulu