• 9ats.

    Gal galit patarti, ka daryti, jei vaikelis atsisako gerti skyscius?

    Mano mazyliui 8 menesiai, dabar sergam ir reikia jam duoti skysciu, bet maziukas visiskai atsisako gerti, pamates buteliuka is karto stumia ji salin,pradeda verkti... Bandziau ir su sauksteliu girdyti,ir is puodelio,vis tiek tas pats...:( As manau, kad jam tos arbatos,sultys asocijuojasi su vaistais,nes gerem vaistus ir duodavau jam uzsigerti...Gal kuriai mamytei yra panasiai buve?

    Kristute1011MaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na as duodavau su vienkartiniu svirkstu kai sirgome.man gydytoja sake kad ir gurksnukas vistiek daug reiskia, tai ir zaisdavau su svirkstu,truputi ispaudziu skyscio ir kiek nurydavo kiek isspjaudavo, bet taip isgerdavom nors kiek.

    Sagute

  2. 2

    gal tiktu pagardintas vandenukas kokia nors uoga.gal duokit skystesne kosyte.

    gintarep

  3. 2

    Man svirkstais naudotis neteko, nes vaikas niekada nera sirges, bet tokio amziaus jis irgi labai mazai gerdavo iki tol, kol suprato, kad pats gali tai padaryti. O svirkstus ( didesnius) yra jau ne viena drauge naudojusi, tai sake, kad labai patogu. Ir vaikui idomu pazaist, pagrauzt, o begrauziant tik svirkst ir jau gauna po biskiuka skysciu :)

    Agne

  4. 2

    Manau ateis laikas ir gers skyscius vaikutis. Maniske irgi is pradziu labai negere o dabar labai daug geria

    austeja0809

  5. 2

    mums padejo HIPP ar kitos sultytes, atskiestos virintu vandenuku.

    vinipukas

  6. 1
  7. 1

    ziurint koks mazylio amzius,mano mazyliui 1,5men mielai atsigeria retkarciais arbatytes,nesaldintos,vandenuko nemegsta

    Ingela

  8. 1

    tai bandyk ivairius gerimus(arbatas,sultys,kompota,vabdeni pasaldinta),gal kas patiks ir gers,manoji kartais kai uzsiuoziuja irgi pradeda visus buteliukus i sona stumti ir mesti,bet prievarta ikisu kad paragautu ir tada jau psiima atsigerti:)

    iirina

  9. 0

    Dažnai siūlyti, jam ant akių satatyti tuos gėrimus

    Auksare