Atsakymai

  1. 5

    na gal nuo kokiu 4metu mano manymu nes buvo toks atvejis kad kai gulejau su sunum ligoninej tai atveze vaikiuka gal triju metuku toki kur no kubus tu visu sulciu kojites ir rankites pageltonave buvo tai is marijampoles iskart i kauna isveze nes nezinojo kas ira tai poto ir nezinau kaip tam maziukui ten viskas toliau buvo bet as tai vaikui neduodu geriau tada as pati svieziu morku sulciu duosiu bus dviguvbai sveikiau nes ten tu dazikliu pilna sociai:(( ce mano tokia nuomone :)

    pukelis2009

  2. 3

    o aš girdėjau odonologes kalbant, kad tos kubus sultys ne tik, kad vaikams nesveika, bet jos ypatingai kenkia besikalantiems vaikų dantukams.

    Shoricel

  3. 3

    Tam vaikui kur buvo nuo tu sulciu blogai, kaip minejo, manau jis ne pora gurksniu buvo isgeres ir siaip gal elergiskas buvo. O vaikui, kuris neelergiskas ir nedaug geriant, nieko blogo neatsitiktu. Manau nuo 2 metu galima vaikui duoti daug ka is visiems skirtu produktu, jei vaikas neelergiskas.

    Erika_P

  4. 3

    o mes pirma karta paragavom gal nuo pusantru metuku,dukrytei patinka bet perku retai.As perku vandenuka ta nauja kur be konservantu.

    Irina

  5. 3

    o as tai manau kad is vis tose kubus sultyse nieko naturalaus,bet tai irgi tik mano nuomone.

    Sagute

  6. 2

    Manau geriau duoti tokiu, kurias gamina firmos, kudikiams, na hipp, milupa ir pan.

    Indruke

  7. 2

    Jei jūsų vaikas nealergiškas,tai galite duoti kubus sulčių. Jei labai pergyvenate,tai iš kubus serijos geriausiai tik bananų be prriemaišų. Sekmės.

    Deimax

  8. 2

    manau kad kubus ir visokios kitokios sultys yr a nelabai sveika. savo vaikuciui pasistengsiu kuo veliau duoti tokiu sulciu, limonadu ar kitokiu ,,skanumynu"

    ddaivute

  9. 2
  10. 1

    Daviau 2 metuku,bet nedaznai.

    grirute