• 31ats.

    Na va turiu savo angeliuka :D bet gimdymo skausmo negaliu pamirsti

    Pagimdziau liepos 4,suplysau nerialiai ir dabar bijau antra kart gimdyti nes lb skaudejo,bijau net pagalvoti apie antra gimdyma ar ta baime praeis su laiku?aisku ne dabar ruosiuos gimdyti bet gal po keliu metu

    DaivinaKiti klausimai apie gimdymąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    tai vat as todel ir sakau, kai laaabai skauda.. kodel epidiuro nepasidarius, as pasidariau ir gulejau sau kol saremiai buvo.. o visa procedura ta prasme stumimo uztruko 12min.. antra jei gimdysiu tai ir epidiura daryciausi.. nors pirma kart turejau daryt nes aukstas spaudimas buvo.. bet va nesuprantu tu kurios sako reikia pajust ta skausma.. kam kankintis 21 amziuj? va po tokiu skausmu ir vaiku kitos nenori..

    kristale

  2. 4

    pabreziu mamytes tai mergyte :D,na gal ir pasimirs,tikiuosi kad pasimirs:)

    Daivina

  3. 3

    Sveikinu :)))
    Ir aš plyšau-kirpo, pasėdėti dvi savaites negalėjau, paskui dar savaitę sėdausi atsargiai. Bet dar ligoninėje to skausmo nebejaučiau, kai pažiūri į tą mažą savo angeliuką, kuris kvėpuoja, į tas mažas rankutes ir kojytes... Nesijaudink, viskas bus gerai, aš jau beveik pamiršau :))))

    Irma

  4. 3

    Na manau,jei šitokį skausmą iškentėjai,tai jau antrą kartą jo beveik ir nebus. Nes tai dažniausiai būna,antri vaikai mažesnio svorio būna. Sveikinu su pirmągimę!!!

    Deimax

  5. 3

    sveikinimai :))))) labai grazi mergyte :))) plaukuota kokia :) musu plikas gime visai, ir dabar plaukuciai neauga.. fainulka :) o tas skausmas uzsimirs zinok.. man keista kaip tau leido plysti, man prakirpo, kai jau mate kad plys.. kai po kirpimo susiuva, geriau ir greiciau gyja..

    kristale

  6. 3

    As neabejoju kad tas skausmas tau pasimirs :))
    Sveikinimai susilaukus dukrytes :))

    kotikita

  7. 3

    Pasiziurek i savo maziuka ir pagalvok ar verta buvo atkenteti del jo :) ir po to pagalvok ar noretum dar vieno tokio, del tu paciu skausmu. Aisku ne visada buna antram gimdyme taip skaudu. Dazniausiai antras gimdymas buna lengvesnis ;)

    Erika_P

  8. 3

    sveikinu sulaukus mazylio :)
    Manau tam reikia kazkiek laiko-vienai greiciau kitai leciau bet viskas nemalonaus pasimirs ir skausmai ir bemieges naktys. :))) Visko dar bus bet atsiminsi tik graziausias akimirkas :)) Sekmes ir kantrybes

    Rita

  9. 2

    Pasimiršta viskas. Ir paskui tas skausmas atrodo toks visai pakenčiamas ir keista prisiminus, kad taip elgiausi gimdymo metu, rėkiau ir t,t.

    Jorkaile

  10. 2

    Didžiausi sveikinimai gimus tavo dukrytei;-)O dėl skausmo tai tikrai užsimirš ir viskas bus gerai.Mano gimdymas taip pat buvo sunkus ir kirpo ir plyšau,kaip daktarai sakė iki pat žarnų,skaudėjo nerealiai,ilgai pasėdėti negalėjau,iki šiolei ta vieta jautri yra,bet nieko,galėčiau ir vėl gimdyti,jokios baimės nebėra....

    debesėlis