• 25ats.

    Ar ir Jums dziugu,kad neliko minusiuku?

    As labai dziaugiuosi,kad neliko vertinimo minusiukais,nes mano giliu isitikinimu,kad jie nevisada buvo saziningai dedami.Uz minusiuku panaikinima tariu dideli ACIU.

    gintarepKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Gerai,kad nuėmė tuos neigiamus įvertinimus,gal nebebus tos sumaišties ir konfliktinių situacijų,tik bijau,kad neprasidėtų,''o kodėl manęs niekas neįvertino'',''o kodėl jai daugiau pliusų'',tikiuosi taip nebus;-)))))

    debesėlis

  2. 4

    o as tik dbr pastebejau kad ju nebera:)kazkaip i juos net demesio nekreipiau:) man vistiek visada atsakymai buvo tik teigiami kiekvienos mamytes, kadangi kiekviena mamyte ir savaip idomi ir individuali:)

    Doviliuke

  3. 4

    As uz draugiska ir tolerantiska atmosfera, nors man asmeniskai tie minusiukai visai netrukde :). Bet dziaugiuosi, kad atministracija atsizvelgia i musu pageidavimus :)

    Ausra

  4. 3

    jeigu neigiami vertinimai būtų buvę dedami iš esmės, o ne simpatijos-antipatijos, tai jie būtų buvę reikalingi. Bet kai prasidėjo "kova" - kas nors blogai parašė arba pasipiktino atsakymu, iš karto sudedami minusai. Kelis kartus jau taip buvo, kad kažkas buvo supykę ant vieno nario, tai atsidarė jos atsakymus ir visur sudėjo "minusus", buvo nesvarbi nuomonė. Labai buvo negera, kai atsidarai klausimus, ir matai prie jų nežinia už ką tiek minusų-neigiamų vertinimų pridėta. O kiek buvo diskutuota ir prašyta, kad jeigu jau neigiamai vertinama, parašyti, kodėl. Manau, kad dabar bent jau tos, kurios buvo "etatinės" minusų dėliotojos, nebeturės kaip išreikšti savo pykčio ir geriau parašys atsakymą, kad nepritaria išsakytai nuomonei, o ne "anonimiškai" ir be motyvacijos vertins kiekvieno asmeninę nuomonę. Man dabar daug gražiau svetainė atrodo.

    elegancija

  5. 3

    Aš irgi patenkinta,kad jų jau nėra.

    Deimax

  6. 3

    man minusiukai netrukde, taciau pastebejau, kad kartais juos dedavo visiskai uz nieka. jei nepatikdavo viena mintis, tai ziurek ir prie kitu atsakymu jau minusiuka turi. negerai taip. dabar geriau:)

    ddaivute

  7. 3

    man tie minusiukai netrukde, aisku kartais sunervindavo.. bet seip tai nekreipiau i juos demesio :D

    kristale

  8. 3

    man ir smagiau,gali reiks savo nuomone ir nebijoti kad gali buti uzmetyta minuseliais,kurie ne ypac malonus :)))

    Rita

  9. 3

    As irgi stengdavausi visuomet pries save atsakinejusi "supliusuoti",net ir tiems,kurie man dedavo minusiukus.Nes vienu metu aktyvios buvom tik mes abi su "minusuotoja".

    gintarep

  10. 3

    As isitikinusi,kad pas mus jau isivyravo draugiska,mandagi,tolerantiska atmosfera.

    gintarep